تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,796 |
تعداد مقالات | 19,095 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,368,068 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,700,114 |
1. | اثر کشتهای آغازگر سویه مخلوط تجاری بر ویژگیهای شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی | |
دوره 17، شماره 6، بهمن و اسفند 1400، صفحه 166-153 | ||
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی | ||
2. | استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کمچرب و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن | |
دوره 7، شماره 2، تیر 1390 | ||
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری تهرانی | ||
3. | بررسی فرایند سنتی تولید نبات و معایب آن | |
دوره 4، شماره 1، فروردین 1387 | ||
علی اکبر غلامحسین پور؛ محمد الهی؛ محمد جواد وریدی؛ فخری شهیدی | ||
4. | بررسی و بهینهسازی ویژگیهای شیمیایی و حسی فرمولاسیونهای مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ بازساخته بهروش سطح پاسخ | |
دوره 10، شماره 2، تیر 1393 | ||
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ حسن رشیدی | ||
5. | بهینهسازی ویژگیهای بافتی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ تولیدشده ازترکیبات لبنی و غیرلبنی | |
دوره 13، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 80-91 | ||
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی | ||