آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,796
تعداد مقالات19,095
تعداد مشاهده مقاله8,368,068
تعداد دریافت فایل اصل مقاله5,700,114

1.

اثر کشت‌های آغازگر سویه‌ مخلوط تجاری بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی

دوره 17، شماره 6، بهمن و اسفند 1400، صفحه 166-153
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی

2.

استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کم‌چرب و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن

دوره 7، شماره 2، تیر 1390
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری تهرانی

3.

بررسی فرایند سنتی تولید نبات و معایب آن

دوره 4، شماره 1، فروردین 1387
علی اکبر غلامحسین پور؛ محمد الهی؛ محمد جواد وریدی؛ فخری شهیدی

4.

بررسی و بهینه‌سازی ویژگی‌های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به‌روش سطح پاسخ

دوره 10، شماره 2، تیر 1393
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ حسن رشیدی

5.

بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ تولیدشده ازترکیبات لبنی و غیرلبنی

دوره 13، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 80-91
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب