آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,078
تعداد مقالات21,475
تعداد مشاهده مقاله56,646,813
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,399,343

1.

اثر کشت‌های آغازگر سویه‌ مخلوط تجاری بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی

دوره 17، شماره 6، بهمن و اسفند 1400، صفحه 166-153
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی

2.

استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کم‌چرب و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن

دوره 7، شماره 2، تیر 1390
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری طهرانی

3.

بررسی اثر اُزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره رسیدگی

دوره 20، شماره 2، خرداد و تیر 1403، صفحه 249-266
علی اکبر غلامحسین پور؛ علی کریمی داویجانی؛ مصطفی کرمی

4.

بررسی تأثیر صمغ‌ فارسی بر ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره نگهداری

دوره 20، شماره 5، آذر و دی 1403، صفحه 589-605
علی اکبر غلامحسین پور؛ سعید زارع

5.

بررسی فرایند سنتی تولید نبات و معایب آن

دوره 4، شماره 1، فروردین 1387
علی اکبر غلامحسین پور؛ محمد الهی؛ محمد جواد وریدی؛ فخری شهیدی

6.

بررسی و بهینه‌سازی ویژگی‌های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به‌روش سطح پاسخ

دوره 10، شماره 2، تیر 1393
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ حسن رشیدی

7.

بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ تولیدشده ازترکیبات لبنی و غیرلبنی

دوره 13، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 80-91
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب