آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,383,388
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,388,310

1.

اثرات جاذب آلومینوسیلیکاته نانو ساختار فرآوری شده فیزیکی بر عملکرد، وزن نسبی اجزای لاشه و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خونی جوجه‎ گوشتی تحت چالش با آفلاتوکسین B1

دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه 489-500
حسن کیهانی یزدی؛ سیدجواد حسینی واشان؛ نظر افضلی؛ محسن مجتهدی؛ علی اله رسانی

2.

اثر پودر مومیایی و عصاره علف هیضه بر عملکرد رشد، سامانه ایمنی و ریخت شناسی روده باریک جوجه گوشتی

دوره 13، شماره 3، مهر 1400، صفحه 351-368
فائزه احمدزاده؛ سیدجواد حسینی واشان؛ نظر افضلی؛ علی اله رسانی

3.

اثر تغذیه پوست سبز پسته کله قوچی خام و فرآوری شده با اوره بر عملکرد، پاسخ ایمنی، شاخص‌‌های بیوشیمیایی خون و ریخت‌شناسی ژژنوم جوجه‌های گوشتی

دوره 14، شماره 3، مهر 1401، صفحه 379-398
راضیه احمدی کهنعلی؛ سیدجواد حسینی واشان؛ محسن مجتهدی؛ هادی سریر

4.

ارزیابی صفات عملکردی، کیفی و کلسترول تخم‌مرغ، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و تعادل آنتی‌اکسیدانی مرغ‌های تخم‌گذار تغذیه شده با تفاله هسته انار و مولتی‌آنزیم

دوره 10، شماره 2، تیر 1397، صفحه 225-236
سیدجواد حسینی واشان؛ طاهره غزنوی

5.

تأثیر سطوح مختلف پلت‏چسبان و ضایعات کشتارگاهی طیور بر عملکرد، کیفیت لاشه و فراسنجه‌های سرمی جوجه‏های گوشتی

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 549-563
حسن رضا چوپانی؛ محسن مجتهدی؛ سیدجواد حسینی واشان؛ سید احسان غیاثی

6.

تأثیر سطوح مختلف ضایعات خرما بر عملکرد، خصوصیات کیفی تخم مرغ و فراسنجه های خونی در مرغان تخم گذار

دوره 3، شماره 1، فروردین 1390
سیدجواد حسینی واشان؛ ابوالقاسم گلیان؛ نظر افضلی

7.

تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 6، شماره 2، تیر 1393
سیدجواد حسینی واشان؛ ابوالقاسم گلیان؛ اکبر یعقوب فر؛ محمدرضا نصیری؛ احمدرضا راجی؛ پیمان اسماعیلی نسب

8.

تعیین اثرات منابع ضداکسیداسیون آلی و منبع چربی بر عملکرد، اجزاء لاشه، فراسنجه های استخوانی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 8، شماره 2، تیر 1395، صفحه 313-328
سیدجواد حسینی واشان؛ اکبر یعقوب فر؛ ابوالقاسم گلیان

9.

تعیین ارزش غذایی، گوارش‌پذیری مواد مغذی و انرژی قابل سوخت و ساز جیره‌های حاوی دو منبع فیبر محلول و نامحلول در شترمرغ

دوره 12، شماره 4، دی 1399، صفحه 481-493
سید محمد میربهبهانی؛ سیدجواد حسینی واشان؛ محسن مجتهدی؛ سید همایون فرهنگ فر؛ سید عبداله حسینی

10.

تعیین ترکیب اسیدهای چرب سیس و ترانس گوشت و دنبه گوسفندان بلوچی در استان خراسان جنوبی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 34-42
سیدجواد حسینی واشان؛ محمد ملکانه؛ علی اله رسانی

11.

تعیین ترکیب شیمیایی و انرژی قابل متابولیسم کنجاله سیاه ‌دانه با استفاده از خروس‌های بالغ و مدل‌های پیش‌‌بینی AMEn

دوره 9، شماره 4، دی 1397، صفحه 437-445
سیدجواد حسینی واشان؛ طاهره غزنوی

12.

مقایسه تأثیر دانه کتان و گلرنگ بر ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغ و پاسخ تیتر آنتی بادی مرغان تخم گذار

دوره 1، شماره 2، تیر 1388
سیدجواد حسینی واشان؛ نظر افضلی؛ محمد ملکانه؛ محمد علی ناصری؛ علی رسانی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب