آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,269
تعداد مشاهده مقاله20,348,402
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,498,759

1.

بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگی‌های بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی

دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 195-202
فریبا عطایی نوکابادی؛ نرگس نهچیری؛ جواد کرامت؛ منوچهر مومنی شهرکی

2.

بررسی اثر غنی سازی با بتاگلوکان یولاف بر خواص فیزیکی کیک اسفنجی

دوره 9، شماره 3، مهر 1392
اعظم حاج محمدی؛ جواد کرامت؛ محمد حجت الاسلامی؛ هومان مولوی

3.

بررسی تأثیر پارامترهای آماده‌سازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت

دوره 10، شماره 2، تیر 1393
مهرآیین قاسمی؛ رضا شکرانی؛ جواد کرامت

4.

بهبود ویژگی‌های امولسیون‌کنندگی صمغ فارسی (Amygdalus scoparia Spach) از طریق ایجاد کمپلکس کووالانسی با بتالاکتوگلوبولین

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 584-596
عبدالخالق گل کار؛ علی نصیرپور؛ جواد کرامت

5.

بهینه سازی استخراج آنزیمی ژلاتین خوراکی از استخوان گاو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 2، شماره 1، فروردین 1385
سید هاشم حسینی پرور؛ جواد کرامت؛ مهدی کدیور؛ الهام خانی پور؛ الناز میلانی

6.

تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 671-684
سارا بهادران؛ جواد کرامت؛ محمد حجت الاسلامی

7.

کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری

دوره 2، شماره 2، مهر 1385
الهام خانی پور؛ جواد کرامت؛ سید هاشم حسینی پرور؛ علی معتمدزادگان؛ آزاده قربانی؛ سید احمد شهیدی یاساقی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب