1.

بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 100-106
رضا فرهوش؛ محمد شاهدی؛ علی شریف

2.

بررسی امکان تولید نوشابه چای سبز سرد از برگ چای سبز

دوره 2، شماره 2، پاییز و زمستان 1385
علی نجفی؛ رضا شکرانی؛ محمد شاهدی؛ لیلا نوری

3.

بررسی فرآیند اسمزی موز با استفاده از لاکتات کلسیم و بهینه سازی آن با استفاده از الگوریتم ژنتیک

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 139-151
زینب فرحانی نژاد؛ میلاد فتحی؛ محمد شاهدی

4.

مقایسه ی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نان گندم حاوی جو بدون پوشینه با نان گندم حاوی جو پوشینه دار

دوره 5، شماره 2، پاییز و زمستان 1388
کیانا پورمحمدی؛ مهران اعلمی؛ محمد شاهدی؛ علیرضا صادقی ماهونک


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.