آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,253
تعداد مشاهده مقاله19,558,099
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,929,029

1.

افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگی‌های کیفی خمیر حاصل از آرد آن

دوره 19، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 107-127
محیا حسین زاده؛ محمدیار حسینی؛ محمد شاهدی؛ مهدی کدیور

2.

بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 100-106
رضا فرهوش؛ محمد شاهدی؛ علی شریف

3.

بررسی امکان تولید نوشابه چای سبز سرد از برگ چای سبز

دوره 2، شماره 2، مهر 1385
علی نجفی؛ رضا شکرانی؛ محمد شاهدی؛ لیلا نوری

4.

بررسی فرآیند اسمزی موز با استفاده از لاکتات کلسیم و بهینه‌سازی آن با استفاده از الگوریتم ژنتیک

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 139-151
زینب فرحانی نژاد؛ میلاد فتحی؛ محمد شاهدی

5.

ریزپوشینه کردن کوآنزیم Q10 به روش توده‌سازی مرکب ژلاتین و موسیلاژ دانه ریحان: بهینه‌سازی، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و غنی‌سازی شیر

دوره 19، شماره 3، مرداد و شهریور 1402، صفحه 15-31
ستاره رمضانی؛ محمد شاهدی؛ میلاد فتحی

6.

مقایسه ی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نان گندم حاوی جو بدون پوشینه با نان گندم حاوی جو پوشینه دار

دوره 5، شماره 2، مهر 1388
کیانا پورمحمدی؛ مهران اعلمی؛ محمد شاهدی؛ علیرضا صادقی ماهونک


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب