1.

ارزیابی ارزش غذایی پنیرماهی تولید شده از ماهی فیتوفاک Hypopthalmichthys molitrix

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 485-495
رضا صفری؛ زهرا یعقوب زاده

2.

ارزیابی ویژگی های فیزیکی و ضدباکتریایی نایسین ریزپوشانی شده با پوشش نانولیپوزوم - کیتوزان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 0-593 فروردین 781
سهیل ریحانی پول؛ سکینه یگانه؛ رضا صفری

3.

استفاده از پروتئین هیدرولیزشده امعاء و احشاء ماهی هوور (Thunnus tonggol) به‌عنوان محیط کشت پایه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes)

دوره 8، شماره 3، پاییز 1391
مرجانه علی نژاد؛ بهاره شعبانپور؛ رضا صفری؛ مژگان علی نژاد؛ حسن نصراله زاده ساروی

4.

بررسی پروفیل اسیدچرب روغن، خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین حاصله از آبکافت آنزیمی اندرونه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آنزیم های پروتامکس و نئوتراز

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 162-176
سهیل ریحانی پول؛ سید علی جعفرپور؛ رضا صفری

5.

بهینه‌یابی بازیافت نیتروژنی در آبکافت آنزیمی پروتئین سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 491-502
کیوان علی عسگری؛ سکینه یگانه؛ سید علی جعفرپور؛ رضا صفری

6.

خصوصیات شیمیایی و میکروبی سوریمی ماهی کپور نقره‌ای غنی شده با عصاره برگ آویشن

دوره 14، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 127-138
رضا فرهمندفر؛ رضا صفری؛ فهیمه احمدی واوسری؛ تهمینه بخشنده


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.