آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,695,104
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,756,274

1.

بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشته‌شده طی زمان ماندگاری

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 415-427
ناصر صداقت؛ سارا خشنودی

2.

بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطی‌های خودگرم‌شونده

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 1-11
ناصر صداقت؛ مریم رستگاری؛ سارا خشنودی؛ علی شریف

3.

تأثیر شرایط اتمسفر بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پسته‌ی خشک رقم اوحدی

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 546-559
ناصر صداقت؛ قدسیه مرادی؛ سارا خشنودی؛ آرش کوچکی

4.

تأثیر نوع بسته‌بندی، درجه حرارت و زمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتورهای حسی

دوره 3، شماره 1، فروردین 1386
محمد رضا عدالتیان دوم؛ سارا خشنودی؛ علی شریف

5.

تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیمو

دوره 6، شماره 1، فروردین 1389
سارا خشنودی؛ فرشته حسینی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب