آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,271
تعداد مشاهده مقاله20,434,167
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,559,178

1.

اثرات اسانس گیاه دارویی بومی مروتلخ (Salvia mirzayanii) بر تخمیر میکروبی شکمبه و قابلیت هضم مواد مغذی با استفاده از سیستم تولید گاز و کشت پیوسته دو جریانه

دوره 6، شماره 1، فروردین 1393
یونس اولادشنبه؛ محسن ساری؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور

2.

اثر استفاده از برگ کنوکارپوس خشک یا سیلوشده بر هضم مواد مغذی و عملکرد رشد بره‌های پرواری

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 13-27
فرزام حسینی اصل؛ مرتضی چاجی

3.

اثر استفاده از منابع اوره آهسته رهش بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد رشد بره‌های پرواری تغذیه شده با جیره‌ی حاوی مواد علوفه‌ای کم کیفیت

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 189-200
سادات صفوی؛ مرتضی چاجی

4.

اثر عمل آوری پیت خام نیشکر با فشار بخار بر فراسنجه های تولید گاز با استفاده از میکروارگانیسم‌های جداسازی شده شکمبه

دوره 4، شماره 3، مهر 1391
طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی؛ محمد بوجارپور

5.

ارزش تغذیه‌ای گیاه خار مریم برای گوسفند و تاثیر آن بر هضم مواد فیبری و پروتئینی

دوره 7، شماره 3، مهر 1394، صفحه 267-277
علی مجدم؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ صالح طباطبایی وکیلی

6.

استفاده از باکتری‌های تجزیه‌کننده تانن تجاری یا جدا شده از شکمبه برخی از نشخوارکنندگان برای بهبود ارزش تغذیه‌ای پوست انار

دوره 15، شماره 3، مهر 1402، صفحه 299-315
زهرا جهان‌آرا؛ مرتضی چاجی؛ امید خراسانی

7.

بررسی اثرات جایگزینی کاه ماش با کاه گندم یا سیلاژ ذرت بر عملکرد، تخمیر شکمبه‌ای و فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری

دوره 9، شماره 3، مهر 1396، صفحه 300-313
ایمان مهرامیری؛ مرتضی چاجی؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری

8.

بررسی اثر جایگزینی گیاه سوبابل (Leucaena leucocephala) به جای یونجه بر عملکرد بزهای شیرده نجدی

دوره 9، شماره 2، تیر 1396، صفحه 158-169
مکیه عبادی؛ طاهره محمدآبادی؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ مرتضی چاجی؛ خلیل میرزاده

9.

تأثیر استفاده از افزودنی‌های بافری شیمیایی و میکروبی بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی روده‏ کوچک و بزرگ بره‌های تغذیه شده با جیره‏های حاوی کنسانتره زیاد

دوره 15، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 51-63
فرشته وفایی؛ مرتضی چاجی؛ امید خراسانی؛ فرشاد باغبان

10.

تأثیر استفاده از پودر سیر در جیره گوسفند بر قابلیت‌هضم، تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه

دوره 6، شماره 4، دی 1393، صفحه 324-332
محمدحسین طاهری نیا؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ موسی اسلامی؛ محسن ساری

11.

تأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتری‌ها و قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه‌ی بره‌های پرواری عربی در شرایط برون‌تنی

دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 513-524
مرتضی چاجی؛ پروین علیمیرزایی

12.

تأثیر انتخاب آزاد یونجه، جاشیر و کنسانتره بر قابلیت هضم و رفتار مصرف خوراک بره‌های نر عربی

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 505-518
ویدا آریامنش؛ محسن ساری؛ مرتضی چاجی؛ محمد بوجارپور؛ سمیه سالاری

13.

تأثیر مغز میوه بلوط بر قابلیت هضم و خصوصیات تخمیر شکمبه ای گوسفند نژاد عربی

دوره 5، شماره 2، تیر 1392
مریم هرسینی؛ محمد بوجارپور؛ موسی اسلامی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی

14.

تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای مواد مغذی گیاهان شورزی سلمکی ساقه‌سفید، سیاه‌شور و اشنان به‌صورت انفرادی یا مخلوط در شترهای یک کوهانه

دوره 10، شماره 3، مهر 1397، صفحه 339-352
اکبر ابرغانی؛ مرتضی چاجی؛ هرمز منصوری؛ مرتضی ممویی؛ خلیل میرزاده؛ هدایت اله روشنفکر

15.

قابلیت هضم سیلاژ سرشاخه نیشکر توسط باکتری‌ها یا میکروارگانیسم‌های شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 12-22
افروز شریفی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی

16.

مطالعه ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی پیت نیشکر عمل‌آوری شده با بخار آب و تعدادی از مواد الیافی و نقش آن‌ها در تغذیه نشخوارکنندگان

دوره 4، شماره 4، دی 1390
مرتضی چاجی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ طاهره محمدآبادی

17.

مقایسه تجزیه پذیری، هضم و تخمیر میکروبی برگ برهان یا درخت ابریشم به جای یونجه در گاو و گاومیش خوزستان

دوره 8، شماره 4، دی 1396، صفحه 602-615
لاله خرم زاده؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی ممویی؛ مرتضی چاجی؛ محسن ساری

18.

مقایسه تعداد قارچ های شکمبه ای در محیط کشت حاوی کنجاله آفتابگردان عمل آوری شده با فرمالدئید و یا سود با روش PCR رقابتی

دوره 3، شماره 3، مهر 1389
طاهره محمدآبادی؛ محسن دانش مسگران؛ محمدرضا نصیری؛ مرتضی چاجی

19.

مقایسه جمعیت و مورفولوژی پروتوزوآی شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان تحت شرایط تغذیه‌ای مشابه

دوره 5، شماره 3، مهر 1392، صفحه 225-233
صفورا جباری؛ مرتضی چاجی؛ موسی اسلامی؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور

20.

مقایسه قابلیت هضم، تخمیر و جمعیت پروتوزوآی شکمبه، در بزهای نجدی تغذیه شده با سرشاخه کامل برهان یا علوفه یونجه

دوره 9، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 12-23
لیلا بابادی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب