آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,090
تعداد مقالات21,629
تعداد مشاهده مقاله73,695,353
تعداد دریافت فایل اصل مقاله24,869,962

1.

بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 637-646
فرناز حاجی اقراری؛ عزیز همایونی؛ زینب رحیم زاده ثانی

2.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سین‌بیوتیک سویا

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 56-62
عزیز همایونی؛ رضا رضایی مکرم؛ شراره نوروزی؛ علیرضا دهناد؛ علی برخورداری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب