آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,677,247
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,034,889

1.

The Effect of Replacing the Cocoa Powder with Coffee Silver Skin on Physical, Textural and Sensory Properties of Dark Chocolate

دوره 10، شماره 2، تیر 1393
محمدباقر حبیبی نجفی؛ محبت محبی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی

2.

آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و دستگاهی و بهینهسازی فرمولاسیون آن

دوره 8، شماره 1، فروردین 1391
رویا رضایی؛ فخری شهیدی؛ محمد الهی؛ محبت محبی؛ مهدی نصیری محلاتی

3.

اثر آرد ذرت بر ویژگی‎های کیفی ناگت میگوی سرخ‎شده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایندآماده‎سازی

دوره 8، شماره 4، دی 1391
فرشته دهقان نصیری؛ محبت محبی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ محمدحسین حدادخداپرست

4.

اثر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کف‌های جامد تشکیل شده از نشاسته ذرت و دانه کنجد به روش اکستروژن

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 865-876
شهرام بیرقی طوسی؛ محبت محبی؛ مهدی وریدی

5.

اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگی‌های کیفی ناگت مرغ سرخ‌شده به‌روش عمیق

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 608-619
حامد مهدویان مهر؛ آرش کوچکی؛ محبت محبی

6.

اثر شرایط خشک‌کردن کف‌پوشی بر خصوصیات فیزیکی و رفتار بازجذب آب پودر قارچ

دوره 17، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 1-16
سعید نجات دارابی؛ محبت محبی

7.

اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی

دوره 7، شماره 3، مهر 1390
صفیه خلیلیان؛ فخری شهیدی؛ محمد الهی؛ محبت محبی؛ مجید سرمد؛ منصوره روشن نژاد

8.

ارزیابی اثر متغیرهای ترکیب خوراک و دمای اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی اسنک بر پایه آرد جو و تفاله هویج

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 906-991
سرور لطفی شیرازی؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی؛ محبت محبی

9.

ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخ‌کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ‌شده به‌روش سیستم مدل پوسته (DFCM)

دوره 10، شماره 3، مهر 1393
بهداد شکرالهی یانچشمه؛ محبت محبی؛ مهدی وریدی؛ الهام انصاری فر

10.

ارزیابی خصوصیات ریزکپسول‌های چند لایه حاوی دی استیل بر پایه جذب الکترواستاتیک فیبریل‌های ایزوله پروتئین سویا و پکتین

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 553-565
الهام انصاری فر؛ فخری شهیدی؛ محبت محبی؛ آرش کوچکی؛ نوید رمضانیان

11.

ارزیابی کیفی برگر شتر با استفاده از تجزیه و تحلیل مولفه اصلی

دوره 14، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 139-146
فاطمه حیدری؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی؛ محبت محبی

12.

ارزیابی ویژگی‏های تکنولوژیکی و عملکردی غله صبحانه بر پایه کنجاله کتان و آرد برنج

دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 631-647
علیرضا عباسی؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی؛ محبت محبی

13.

استفاده از تحلیل تصویر و شاخص بعد برخالی در آنالیز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حین سرخ شدن به روش عمیق

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
محمدرضا امیریوسفی؛ محبت محبی؛ فرامرز خدائیان

14.

استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب

دوره 17، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 25-37
فاطمه حیدری؛ محبت محبی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی

15.

بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا

دوره 8، شماره 3، مهر 1391
هما بقایی؛ فریماه آقایی؛ ناصر صداقت؛ محبت محبی

16.

بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسول‌های اسانس‌های دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار

دوره 20، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1403، صفحه 1-18
شهره نیکخواه؛ فخری شهیدی؛ محبت محبی؛ فریده طباطبایی یزدی

17.

بررسی اثر جایگزینی آرد سورگوم بر رفتار فارینوگرافی و ویسکوالاستیک خمیرآرد گندم

دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 318-326
هادی باقری؛ محبت محبی؛ آرش کوچکی

18.

بررسی اثر زیست‌توده ریزجلبک Spirulina platensis” “ بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگی‌های ریزساختاری ماست

دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 152-160
سید امیر توکلی لاهیجانی؛ فخری شهیدی؛ مهدی وریدی؛ محبت محبی

19.

بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشک‌کن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگی‌های کیفی کشمش

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 226-238
اعظم ایوبی؛ ناصر صداقت؛ مهدی کاشانی نژاد؛ محبت محبی؛ مهدی نصیری محلاتی

20.

بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون

دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 375-386
سپیده امیرآبادی؛ آرش کوچکی؛ محبت محبی

21.

بررسی پارامترهای فرآیند و ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی ماهی کیلکا در حین خشک کردن کف‌پوشی

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 601-616
فرناز حسن زاده راد؛ فخری شهیدی؛ محبت محبی؛ محمد رضا صلاحی

22.

بررسی تأثیر WPC و آغازگرهای تولیدکننده EPS بر برخی خصوصیات فیزیکی دوغ

دوره 9، شماره 4، دی 1392
احمد احتیاطی؛ فخری شهیدی؛ محبت محبی؛ مسعود یاورمنش

23.

بررسی تأثیر امولسیفایر سدیم استئاروئیل-2-لاکتیلات، آنزیم زایلاناز و قند الکلی سوربیتول بر کیفیت نان حجیم سبوس‌دار

دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 427-450
پریسا پارسا؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ محبت محبی

24.

بررسی تأثیر پارامترهای عملیاتی برکینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی سیب زمینی با استفاده از تحلیل حساسیت مبتنی بر شبکه‌های عصبی مصنوعی

دوره 5، شماره 2، مهر 1388
محمدرضا امیریوسفی؛ محبت محبی

25.

بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی موز خشک شده به روش هوای داغ

دوره 7، شماره 4، دی 1390
فخری شهیدی؛ محبت محبی؛ محمد نوشاد؛ احمد احتیاطی؛ میلاد فتحی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب