آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,962
تعداد مقالات20,563
تعداد مشاهده مقاله27,158,136
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,096,954

1.

اثرات 1-25 دی‌هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (Withania somnifera) بر پاسخ ایمنی و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 41-56
محمد طاهر میرکزهی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن صالح؛ محمد جواد آگاه

2.

اثرات 1-25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول و عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (Withania somnifera) بر معدنی شدن و استحکام استخوان جوجه های گوشتی

دوره 5، شماره 4، دی 1392
محمد طاهر میرکزهی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمدرضا راجی

3.

اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 3، مهر 1394، صفحه 305-317
حسن صالح؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ رضا فرهوش؛ پوران ابریشم چی

4.

اثر افزودن بنتونیت سدیم به جیره حاوی کنجاله پنبه دانه بر قابلیت هضم مواد مغذی و بهره اقتصادی مرغ های تخمگذار

دوره 4، شماره 3، مهر 1391
علی گیلانی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی

5.

اثر افزودن ریشه گیاه باریجه (Boiss Ferula gummosa) به جیره غذایی بر عملکرد، میکروبیولوژی روده و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی

دوره 5، شماره 2، تیر 1392
زهرا عبدالهی زاوه؛ احمد حسن آبادی؛ ابوالقاسم گلیان

6.

اثر پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی‌لاکتیسی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، بافت‌شناسی و فلور میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 8، شماره 3، مهر 1395، صفحه 455-467
مهدیه مظفری؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان

7.

اثر پس‌مانده کلسیم‌دار نیروگاه برق مشهد و سطح فسفر جیره بر عملکرد و استحکام استخوان جوجه‌های گوشتی

دوره 6، شماره 3، مهر 1392، صفحه 189-196
سمیرا حسن پور باشی؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی

8.

اثر تراکم انرژی و مواد مغذی جیره‌ غذایی بر عملکرد و کیفیت تخم‌مرغ در دوره پس از تولک‌بری مرغ‌های تخم‌گذار

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 197-209
سعید باقری؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن نصیری مقدم؛ حیدر زرقی

9.

اثر جایگزینی تریتیکاله و مکمل آنزیمی (زایلاناز-بتاگلوکاناز) در جیره رشد بر عملکرد، وزن نسبی اندام های گوارشی، چسبندگی محتویات و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی

دوره 8، شماره 2، تیر 1395، صفحه 298-312
حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی

10.

اثر جایگزینی کنجاله سویا با دانه کامل سویا‌ی برشته شده بر عملکرد رشد، صفات لاشه و برخی فراسنجه‌های خون جوجه‌ خروس‌های گوشتی

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 123-135
مهدی میهن دوست؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم گلیان

11.

اثر سطوح پروتئین و اسیدهای آمینه گوگرد دار جیره آغازین بر عملکرد و بافت شناسی ژژنوم جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 4، دی 1394، صفحه 437-446
آویسا اخوان خالقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی؛ احمدرضا راجی

12.

اثر سطوح تریتیکاله و مکمل آنزیمی در جیره آغازین بر عملکرد، مورفولوژی دستگاه گوارش و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی

دوره 3، شماره 4، دی 1390
حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ احمدرضا راجی؛ علیرضا هروی موسوی

13.

اثر سطوح مختلف آرژنین و پروتئین قابل هضم در جیره های دارای نسبت ایده آل اسیدهای آمینه در دوره آغازین بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه های سرم خون جوجه‌های گوشتی

دوره 7، شماره 2، تیر 1394، صفحه 139-152
احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم گلیان

14.

اثر سطوح مختلف فیبر خام و چربی جیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتی جوان با استفاده از مدل رویه‌ی پاسخ

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 237-254
فاطمه عزیز علی آبادی؛ احمد حسن آبادی؛ ابوالقاسم گلیان؛ سعید زره داران

15.

اثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری

دوره 6، شماره 3، مهر 1392، صفحه 197-207
محمد کاظمی فرد؛ حسن کرمانشاهی؛ منصور رضایی؛ ابوالقاسم گلیان

16.

اثر کنجاله گوار و آنزیم بتا ماناناز بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 2، تیر 1391
سید علی حسینی غفاری؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن کرمانشاهی

17.

اثر مکمل آنزیمی بر انرژی قابل متابولیسم ذرت، گندم و تریتیکاله با استفاده از روش های جمع آوری کل مدفوع و نشانگر در جوجه های گوشتی

دوره 3، شماره 2، تیر 1389
حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن عاقل

18.

اثر مکمل لیزوفسفولیپید در جیره‏های حاوی منابع و سطوح مختلف چربی بر پارامترهای سرم خون، ریخت‌شناسی روده کوچک، فلور میکروبی سکوم و عملکرد جوجه‌های‌گوشتی در دوره آغازین

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 565-582
علی اکبر سالاری؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی

19.

ارزش افزوده (ماتریکس) مکمل لیزوفسفولیپید بر انرژی قابل متابولیسم انواع چربی و مواد مغذی قابل هضم جیره ذرت - کنجاله سویا در جوجه‌های گوشتی

دوره 12، شماره 4، دی 1399، صفحه 513-528
علی اکبر سالاری؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی

20.

ارزیابی آب آشامیدنی مغناطیسی شده بر اجزای لاشه و عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 86-95
علی گیلانی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان؛ مصطفی قلی زاده؛ احمدعلی محمدپور

21.

ارزیابی اثر پروتئین خام و متیونین جیره بر تولید و کیفیت تخم مرغ مرغها در فاز دوم تخمگذاری

دوره 3، شماره 3، مهر 1389
حسن محمدی عمارت؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن کرمانشاهی

22.

استفاده از ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره رشد جوجه های گوشتی

دوره 5، شماره 2، تیر 1392
مژگان مظهری؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی

23.

بررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی

دوره 6، شماره 4، دی 1393، صفحه 333-341
حسن محمدی عمارت؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن کرمانشاهی

24.

بررسی اثر مقایسه ای مکمل نانو مولتی ویتامین، بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های‌گوشتی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 96-107
احسان شیخ سامانی؛ احمد حسن آبادی؛ ابوالقاسم گلیان

25.

بررسی عوامل موثر بر نسبت جنسی ثانویه گاوهای شیری هلشتاین

دوره 8، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 206-215
علیرضا هروی موسوی؛ ابوالقاسم گلیان؛ سید جلال مدرسی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب