آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,971
تعداد مقالات20,267
تعداد مشاهده مقاله20,246,693
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,414,353

1.

اثر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کف‌های جامد تشکیل شده از نشاسته ذرت و دانه کنجد به روش اکستروژن

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 865-876
شهرام بیرقی طوسی؛ محبت محبی؛ مهدی وریدی

2.

بررسی اثر پیش‌تیمار ترکیبی اسمز -فراصوت روی خشک‎شدن ورقه‎های کیوی

دوره 9، شماره 4، دی 1392
الهه اشراقی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو؛ شهرام بیرقی طوسی؛ مهران اعلمی

3.

بررسی اثر پیش تیمار فراصوت روی خشک شدن ورقه های کیوی

دوره 7، شماره 4، دی 1390
الهه اشراقی؛ یحیی مقصودلو؛ مهدی کاشانی نژاد؛ شهرام بیرقی طوسی؛ مهران اعلمی

4.

بررسی اثرتعداد لایه‌ها و غلظت‌های مختف پوشش‌های خوراکی کربوکسی‌متیل‌سلولز و کاراگینان بر کارایی فرایند خشک کردن اسمزی سیب زرد لبنانی

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 680-690
سیده الهام ساداتی گل افشانی؛ سید مهدی جعفری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ شهرام بیرقی طوسی؛ محمد گنجه

5.

بررسی امکان تولید فیلم ضدمیکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی

دوره 9، شماره 3، مهر 1392
هاشم رضوی سطوتی؛ سید علی مرتضوی؛ منیرالسادات شاکری؛ شهرام بیرقی طوسی؛ الهام اسدالهی

6.

تأثیر مدت زمان انبارمانی بر ویژگی فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی پودر هسته انار

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 211-221
کوثر کاکایی؛ محمد نوشاد؛ بهزاد ناصحی؛ محمد حجتی؛ شهرام بیرقی طوسی

7.

تعیین پارامترهای رسیدگی هلو با استفاده از امواج فراصوت

دوره 5، شماره 1، فروردین 1388
رضا ابوالقاسمی نجف آبادی؛ باقر عمادی؛ محمدحسین آق خانی؛ شهرام بیرقی طوسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب