آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,026
تعداد مقالات21,100
تعداد مشاهده مقاله47,227,208
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,094,583

1.

ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخ‌کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ‌شده به‌روش سیستم مدل پوسته (DFCM)

دوره 10، شماره 3، مهر 1393
بهداد شکرالهی یانچشمه؛ محبت محبی؛ مهدی وریدی؛ الهام انصاری فر

2.

ارزیابی خصوصیات ریزکپسول‌های چند لایه حاوی دی استیل بر پایه جذب الکترواستاتیک فیبریل‌های ایزوله پروتئین سویا و پکتین

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 553-565
الهام انصاری فر؛ فخری شهیدی؛ محبت محبی؛ آرش کوچکی؛ نوید رمضانیان

3.

تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان‌وعده حاوی پودر عناب

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 1-11
الناز میلانی؛ فخری شهیدی؛ الهام انصاری فر؛ محمد خلیلیان موحد؛ فریده صالحی پور

4.

مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ

دوره 9، شماره 2، تیر 1392
الهام انصاری فر؛ محبت محبی؛ فخری شهیدی؛ مهدی وریدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب