آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,626,813
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,707,674

1.

بررسی تأثیر WPC و آغازگرهای تولیدکننده EPS بر برخی خصوصیات فیزیکی دوغ

دوره 9، شماره 4، دی 1392
احمد احتیاطی؛ فخری شهیدی؛ محبت محبی؛ مسعود یاورمنش

2.

بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 93-106
مرضیه سلامی؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ احمد احتیاطی

3.

بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی موز خشک شده به روش هوای داغ

دوره 7، شماره 4، دی 1390
فخری شهیدی؛ محبت محبی؛ محمد نوشاد؛ احمد احتیاطی؛ میلاد فتحی

4.

بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز به‌عنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین

دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 353-363
احمد احتیاطی؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ رضا کاراژیان؛ زهرا نظری؛ فرزاد صادقی

5.

بررسی ویژگی‌های ساختاری، ریخت‌شناسی، ساختمانی و حرارتی نشاسته سورگوم سفید

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 393-404
احمد احتیاطی؛ فخری شهیدی؛ آرش کوچکی؛ سید محمد علی رضوی؛ مهسا مجذوبی

6.

تأثیر جایگزینی آرد گندم با مشتقات پروتئینی سویا بر افزایش فعالیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین پپتیدهای زیست‎فعال خمیر

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 555-568
رضا باتقوا؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ احمد احتیاطی

7.

تحلیل تصاویر رقمی مغز نان بربری غنی شده با آرد سویا

دوره 6، شماره 4، دی 1389
آتنا پاسبان؛ محبت محبی؛ احمد احتیاطی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب