1.

اثر پوشش فعال کیتوزان حاوی پروتئین آبکافتی بر خواص شیمیایی و میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در دمای یخچال

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 493-505
سهیل ریحانی پول؛ سید علی جعفرپور

2.

اثر شستشوی گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگی‌های رئولوژیکی سوریمی تهیه شده

دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 667-677
نرجس بادفر؛ سید علی جعفرپور؛ مهدی عبدالهی

3.

برآورد مقایسه‌ای پارامترهایL*a*b* از داده‌های RGB عکس دیجیتالی با استفاده از دستگاه سنجش رنگ IMG-Pardazesh

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 556-564
سید علی جعفرپور

4.

بررسی پروفیل اسیدچرب روغن، خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین حاصله از آبکافت آنزیمی اندرونه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آنزیم های پروتامکس و نئوتراز

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 162-176
سهیل ریحانی پول؛ سید علی جعفرپور؛ رضا صفری

5.

بهینه‌یابی بازیافت نیتروژنی در آبکافت آنزیمی پروتئین سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 491-502
کیوان علی عسگری؛ سکینه یگانه؛ سید علی جعفرپور؛ رضا صفری

6.

مطالعه اثر تیمار پراکسید هیدروژن و pH برروی کیفیت رنگ و ریز ساختار بافت فیله ماهی کپور معمولی ماده و ژل سوریمی تهیه شده از آن

دوره 5، شماره 2، پاییز و زمستان 1388
سید علی جعفرپور؛ الیزابت گرسیکا؛ برایان لئونارد

7.

مطالعه مقایسه‌ای خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین استخراج شده از پوست فیل ماهی (Huso huso) با روش شیمیایی و آنزیمی

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 157-170
زهرا اسکندری؛ سید علی جعفرپور


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.