آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,949
تعداد مقالات20,102
تعداد مشاهده مقاله16,633,686
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,742,830

1.

استفاده از خواص مکانیکی خمیر در پیشگویی رئولوژی خمیر، جنبه‌های کیفی، حسی، ماندگاری و ریزساختار نان: بررسی با روش‌های چند متغیره متقارن و نامتقارن

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 663-679
امیر پورفرزاد؛ مهدی کریمی؛ زهرا احمدیان؛ سودیه هجری ظریفی؛ سیامک غیبی

2.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزه‌دار شده‌ با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن

دوره 19، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 349-364
سیامک غیبی؛ امیر پورفرزاد؛ احد راستکار الهوردی زاده

3.

بهینه‌سازی شرایط استخراج آبی فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 535-545
امیر پورفرزاد؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ محمد حسن زاده خیاط

4.

کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تأثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنی‌شده با سویا

دوره 9، شماره 4، دی 1392
امیر پورفرزاد؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ مهدی کریمی؛ سید علی مرتضوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب