1.

(RSM) بهینه‌یابی شرایط تصفیه شربت خام چغندر‌قند با استفاده از بنتونیت با روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 1، بهار 1391
عیسی جاهد؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ خلیل بهزاد؛ محمد الهی؛ آرش کوچکی

2.

بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه‌های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی

دوره 6، شماره 1، بهار 1389
سید محمد علی رضوی؛ خلیل بهزاد؛ مصطفی مظاهری تهرانی

3.

بررسی تصفیه آب حاصل از شستشوی گاز در لاور و پمپ های گاز CO2 کارخانه های قند با استفاده از شیر آهک

دوره 5، شماره 1، بهار و تابستان 1388
فریده طباطبایی یزدی؛ خلیل بهزاد؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ مصطفی شهیدی نوقابی

4.

عملکرد اندازه چغندرهای قند ذخیره سازی شده در سیلو روی تغییرات سدیم و پتاسیم

دوره 6، شماره 2، تابستان 1389
روح الله هزاد؛ خلیل بهزاد؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ مصطفی شهیدی نوقابی

5.

مقایسه اثر دو مدل تیغه لبه صاف و دندانه‌ای(اره‌ای)، بر فرآیند استخراج قند از چغندرقند و کیفیت شربت خام

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 191-201
مریم نقی پورزاده ماهانی؛ محمدحسین آق خانی؛ خلیل بهزاد؛ عباس روحانی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.