آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,269
تعداد مشاهده مقاله20,355,818
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,503,929

1.

استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب

دوره 19، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 247-258
امیر منصوری یاراحمدی؛ پیمان رجایی؛ سارا موحد

2.

بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز - اسید اسکوربیک و آبگیری اسمزی در خشک‌کردن کدو سبز

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
اعظم سراجی؛ بابک قنبرزاده؛ محمود صوتی خیابانی؛ سارا موحد

3.

بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن به‌همراه مدل‌سازی آن‌ها در قطعات سیب‌زمینی

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 597-607
فاطمه روشنی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

4.

بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و ارگانولپتیکی نان‌های تست حاوی آرد موز

دوره 9، شماره 4، دی 1392
سارا موحد؛ ساناز ژرفی؛ حسین احمدی چناربن

5.

تاثیر پری‌بیوتیک‌های اینولین و نشاسته مقاوم بر خواص رئولوژیکی خمیر نان باگت

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 439-449
ریحانه مقدسی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

6.

تاثیرجایگزینی فیبر پرتقال با روغن و تخم مرغ بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیک مافین

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 458-468
زهرا نجفی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

7.

تاثیرخمیرترش و آنزیم آلفاآمیلاز بر خواص کیفی نان تست

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 259-272
رویا نجات بخش؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

8.

تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیب‌زمینی

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 575-583
سارا موحد؛ الهام کاکایی؛ حسین احمدی چناربن

9.

تعیین خواص کیفی، بافتی و حسی کیک های روغنی تهیه شده با سبوس جوی دوسر و دانه کتان به‌عنوان جایگزین بخشی از چربی

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 715-724
سارا جامه در؛ سارا موحد؛ بابک غیاثی طرزی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب