آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,636,730
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,713,753

1.

اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیم‌پز منجمد

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 508-520
سید علی مرتضوی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ مهدی قیافه داودی

2.

اثر هم افزایی صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های کیفی نان بربری نیم‌پز منجمد

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 359-369
زهرا شیخ الاسلامی؛ مهدی کریمی؛ تکتم هجرانی؛ مهدی قیافه داودی؛ حامد فاطمیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب