آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,671,946
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,031,231

1.

اثر هم افزایی صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های کیفی نان بربری نیم‌پز منجمد

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 359-369
زهرا شیخ الاسلامی؛ مهدی کریمی؛ تکتم هجرانی؛ مهدی قیافه داودی؛ حامد فاطمیان

2.

استفاده از خواص مکانیکی خمیر در پیشگویی رئولوژی خمیر، جنبه‌های کیفی، حسی، ماندگاری و ریزساختار نان: بررسی با روش‌های چند متغیره متقارن و نامتقارن

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 663-679
امیر پورفرزاد؛ مهدی کریمی؛ زهرا احمدیان؛ سودیه هجری ظریفی؛ سیامک غیبی

3.

بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم

دوره 7، شماره 1، فروردین 1390
آرش کوچکی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ مهدی کریمی؛ الناز میلانی

4.

بهینه سازی شرایط تولید آرد ماسا

دوره 8، شماره 4، دی 1391
آزاده سعادتمندی؛ محمد الهی؛ رضا فرهوش؛ مهدی کریمی

5.

بهینه یابی زمان مخلوط کردن خمیر جهت بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کیفی نان بربری با استفاده ازروش سطح پاسخ

دوره 7، شماره 4، دی 1390
سید حسین رضوی زادگان جهرمی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مهدی کریمی؛ سید علی مرتضوی

6.

تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 31-40
سحر پاکباطن؛ مهدی کریمی؛ امیرحسین الهامی راد؛ زهرا شیخ الاسلامی

7.

تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک و بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل

دوره 4، شماره 2، مهر 1387
محمدعلی غیوراصلی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ مهدی کریمی

8.

تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغ‌های گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی

دوره 4، شماره 2، مهر 1387
اعظم ایوبی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ مهدی کریمی

9.

تولید دونات کم‌چرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن

دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 307-329
زهرا شیخ الاسلامی؛ مهدی کریمی؛ بهاره صحرائیان

10.

کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تأثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنی‌شده با سویا

دوره 9، شماره 4، دی 1392
امیر پورفرزاد؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ مهدی کریمی؛ سید علی مرتضوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب