آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,625,201
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,994,538

1.

اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال

دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 751-763
زهرا صدری صائین؛ محمدرضا خانی؛ وجیهه فدائی نوغانی

2.

پایداری فعالیت آنتی‌اکسیدانی محصول هیدرولیز پروتئین عدس در برابر تیمارهای حرارتی و pH

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 849-861
رکسانا علیزاده فیروزه؛ مهتا میرزایی؛ وجیهه فدائی نوغانی

3.

تعیین خاصیت ضداکسیدانی، محتوای پلی‌فنل کل و شمارش کلی بار میکروبی شیر ‌‌طعم‌دارحاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 489-498
رؤیا کاظمی زاده؛ وجیهه فدائی نوغانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب