1.

اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 617-628
محمد فرهادی چیتگر؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو؛ محمدرضا عطارودی

2.

ارزیابی خصوصیات حسی و بافتی مغز بادام‌زمینی برشته شده با روش رگرسیون حداقل مربعات جزئی

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 540-552
هادی باقری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مهران اعلمی؛ امان محمد ضیایی فر

3.

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره های فنولی گل گیاه گل مغربی (Oenothera biennis L.)

دوره 9، شماره 2، تابستان 1392
ویدا مردانی قهفرخی؛ مهران اعلمی؛ سعیده عربشاهی دلویی؛ رسول خدابخشی؛ مریم قادری قهفرخی

4.

ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و ضد رادیکالی عصاره متانولی دو واریته بلوط و تعیین نوع ترکیبات فنولی با کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا

دوره 7، شماره 3، پاییز 1390
مریم قادری قهفرخی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ مرتضی خمیری؛ راحیل رضایی

5.

امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودرآب پنیر به عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 49-60
سهیل امیری؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی

6.

بررسی اثر پیش تیمار ترکیبی اسمز - فراصوت روی خشک شدن ورقه های کیوی

دوره 9، شماره 4، زمستان 1392
الهه اشراقی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو؛ شهرام بیرقی طوسی؛ مهران اعلمی

7.

بررسی اثر پیش تیمار فراصوت روی خشک شدن ورقه های کیوی

دوره 7، شماره 4، زمستان 1390
الهه اشراقی؛ یحیی مقصودلو؛ مهدی کاشانی نژاد؛ شهرام بیرقی طوسی؛ مهران اعلمی

8.

بررسی اثر پیش‌فرآوری فراصوت و آنزیم آلفا-آمیلاز بر تولید نشاسته متخلخل از نشاسته‌های گندم و ذرت و بررسی میزان توانایی جذب یون آهن

دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 329-338
سمیه قندهاری علویجه؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو؛ علیرضا صادقی ماهونک

9.

بررسی اثر صمغ عربی و صمغ گوار بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La5) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (Bb12) در ماست منجمد پروبیوتیک

دوره 8، شماره 4، زمستان 1391
راحیل رضایی؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد

10.

بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های فنولی برگ گیاه گل مغربی (Oenothera biennis) بر عوامل فساد در آب سیب

دوره 10، شماره 1، بهار 1393
ویدا مردانی قهفرخی؛ مهران اعلمی؛ سعیده عربشاهی دلویی؛ علیرضا صادقی ماهونک

11.

بررسی اثر فرایند فراصوت دمایی بر خصوصیات کیفی عصاره زرشک بی‌دانه (Berberis vulgaris)

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 627-636
محمد فرهادی چیتگر؛ مهران اعلمی؛ الناز میلانی؛ یحیی مقصودلو

12.

بررسی تأثیر کارواکرول بر ویژگی‌‏های ویژگی فیزیکی، مکانیکی و میکروبی هیدروژل زیستی بر پایه آرد فیلتر حاصل از فرایند آسیابانی گندم

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 875-887
مریم پیروموسوی؛ محبوبه کشیری؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی

13.

بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب

دوره 6، شماره 3، پاییز 1389
سهیل امیری؛ مهران اعلمی؛ راحیل رضایی

14.

بررسی تاثیر آغازگر لاکتوباسیلوس غالب جدا شده از خمیرترش سنّتی بر میزان بیاتی نان قالبی حاصل از آرد کامل گندم

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 141-154
عباس عابدفر؛ علیرضا صادقی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی

15.

بررسی خواص رئولوژیکی و حسی ماست منجمد حاوی غلظت های مختلف صمغ عربی و صمغ گوار

دوره 7، شماره 1، بهار 1390
مرتضی خمیری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مهران اعلمی

16.

بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 607-619
مهران اعلمی؛ بهاره فتحی

17.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 295-306
علی مهربان شندی؛ مهران اعلمی؛ شبنم مختاری

18.

بهینه‌سازی شرایط تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز کنسانتره پروتئینی دانه کدو توسط تریپسین به روش سطح پاسخ

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 14-26
الهام نورمحمدی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی؛ معصومه صادقی

19.

پتانسیل بتاگلوکان جهت بهبود کیفیت ماست سویا منجمد تحت شرایط مختلف دوره رساندن

دوره 15، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 1-12
راحیل رضایی؛ مرتضی خمیری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ مهران اعلمی

20.

تأثیر واریته و روش استخراج بر ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ های زیتون

دوره 6، شماره 4، زمستان 1389
سید مهدی جعفری؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی

21.

تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب

دوره 8، شماره 2، تابستان 1391
سهیل امیری؛ مهران اعلمی؛ امیر دارایی گرمه خانی

22.

تاثیر شرایط اسیدی، قلیائی و نمک بر میزان حذف ترکیبات فنولی از مغز میوه دو واریته بلوط ایرانی

دوره 7، شماره 1، بهار 1390
علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی؛ محمد حسین عزیزی

23.

تاثیر فرآیند حرارتی بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی آرد دانه گوجه فرنگی

دوره 7، شماره 2، تابستان 1390
اسری طالعی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ سید مهدی جعفری؛ مهران اعلمی

24.

جداسازی پکتین‏لیاز از آسپرژیلوس نایژر و اثر آن در بهبود فرایند تخمیر در تولید چای سیاه

دوره 7، شماره 4، زمستان 1390
سیده مهسا دادپور؛ مرتضی خمیری؛ حمیدرضا صادقی پور؛ شیوا روفیگری حقیقت؛ مهران اعلمی

25.

مقایسه ی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نان گندم حاوی جو بدون پوشینه با نان گندم حاوی جو پوشینه دار

دوره 5، شماره 2، پاییز و زمستان 1388
کیانا پورمحمدی؛ مهران اعلمی؛ محمد شاهدی؛ علیرضا صادقی ماهونک

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.