آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,269
تعداد مشاهده مقاله20,325,360
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,483,465

1.

بررسی اثر افزودن اسیدهای استیک و لاکتیک بر بافت و ساختار میکروسکوپی برنج (رقم دمسیاه) در حین پخت

دوره 4، شماره 2، مهر 1387
عفت قاسمی؛ محمدتقی حامد موسویان؛ محمدحسین حدادخداپرست

2.

تاثیر بسته های محتوی نانوذرات نقره بر مشخصه های میکروبی و ظاهری زرشک در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی

دوره 5، شماره 2، مهر 1388
ناصر ولی پور مطلق؛ محمدتقی حامد موسویان؛ سید علی مرتضوی

3.

تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعالیت پسته طی فرآیند خشک کردن بستر سیال

دوره 3، شماره 2، مهر 1386
وحید محمدپور؛ محمدتقی حامد موسویان؛ احمد اعتمادی

4.

مدلسازی فرآیند سرخ‌کردن سیب‌زمینی جهت تعیین ضرایب انتقال جرم

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
وحید محمدپور؛ محمدتقی حامد موسویان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب