آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,962
تعداد مقالات20,567
تعداد مشاهده مقاله27,383,658
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,155,892

1.

ارزیابی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی زالزالک (Crataegus pinnatifida) طی نگهداری در شرایط مختلف و مدل‌سازی تغییرات با مدل‌های سینتیکی

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 507-523
محسن زندی؛ علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر

2.

تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسول‌های آلژینات-پروتئین آب‌پنیر حامل دی‌استیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 435-444
محسن زندی؛ محبت محبی؛ مهدی وریدی؛ نوید رمضانیان

3.

درجه‌بندی کیفی انگور پوشش‌دهی‌شده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 51-64
محسن زندی؛ علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر؛ ابوالفضل قره‌باغی

4.

کاربرد منطق فازی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی جهت پیش‌بینی تغییرات فیزیکی‌ و شیمیایی و طبقه‌بندی کیفی لیموشیرین پوشش‌دار طی مدت نگه‌داری

دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 339-351
محسن زندی؛ علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر؛ نرگس نیکومنش؛ نگار مرادی

5.

محافظت ویتامین از شرایط سیستم گوارش با استفاده از میکروژل آلژینات- پروتئین آب پنیر. مطالعه موردی ویتامین B کمپلکس

دوره 16، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 37-50
محسن زندی

6.

مطالعه تاثیر غلظت نانو ذرات اصلاح شده رس بر برخی ویژگی های ریزساختاری و فیزیکی نانوکامپوزیت پلی اتیلن ترفتالات/ نانورس

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 117-128
نازیلا دردمه؛ اصغر خسروشاهی؛ هادی الماسی؛ محسن زندی

7.

مهاجرت اجزاء الکترودهای حرارتی مقاومتی به درون غذا

دوره 11، شماره 3، مرداد و شهریور 1394، صفحه 273-278
محسن زندی؛ نازیلا دردمه؛ سجاد پیرسا؛ هادی الماسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب