1.

The effect of some processing parameters on mechanical and image texture properties of fried carrot

دوره 12، شماره 3، مرداد و شهریور 1395، صفحه 340-349
میلاد فتحی؛ سید محمد علی رضوی

2.

بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی موز خشک شده به روش هوای داغ

دوره 7، شماره 4، زمستان 1390
فخری شهیدی؛ محبت محبی؛ محمد نوشاد؛ احمد احتیاطی؛ میلاد فتحی

3.

بررسی فرآیند اسمزی موز با استفاده از لاکتات کلسیم و بهینه سازی آن با استفاده از الگوریتم ژنتیک

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 139-151
زینب فرحانی نژاد؛ میلاد فتحی؛ محمد شاهدی

4.

فرمولاسیون پاستیل سیب و ارزیابی فرمول های مختلف بر اساس ویژگی های حسی و فعالیت آب

دوره 7، شماره 2، تابستان 1390
صفیه خلیلیان؛ محبت محبی؛ میلاد فتحی

5.

کاربرد رس سپیولیت ایرانی در شفاف‏سازی آب‏سیب: تغییرات خصوصیات کیفی طی فرایند

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 1-16
مرضیه میرزاآقایی؛ امیرحسین گلی؛ میلاد فتحی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.