آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,260
تعداد مشاهده مقاله19,760,491
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,091,567

1.

استفاده از خواص مکانیکی خمیر در پیشگویی رئولوژی خمیر، جنبه‌های کیفی، حسی، ماندگاری و ریزساختار نان: بررسی با روش‌های چند متغیره متقارن و نامتقارن

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 663-679
امیر پورفرزاد؛ مهدی کریمی؛ زهرا احمدیان؛ سودیه هجری ظریفی؛ سیامک غیبی

2.

تأثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد

دوره 10، شماره 2، تیر 1393
زهرا احمدیان؛ مهدی وریدی؛ محمد جواد وریدی؛ هاشم پورآذرنگ


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب