1.

اثر جایگزینی روغن با پنیر توفو و صمغ فارسی بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 1-15
مریم محمدخانی؛ محمد فاضل

2.

بررسی اثر پوشش خوراکی و شرایط خشک کردن بر ویژگی‌های کیفی انجیر خشک

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 77-89
پیوند قلی پور شهرکی؛ محمد فاضل

3.

تأثیر افزودن پوست انار، صمغ گوار و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه نشاسته گندم

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 217-228
سپیده اعتزازیان؛ محمد فاضل؛ هاجر عباسی

4.

تأثیر پوشش کیتوزان حاوی عصاره علف‌ لیمو بر کیفیت برش میوه "بِه"آبگیری شده در طول دوره نگهداری

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 281-296
آتوسا عصارزادگان؛ محمد فاضل

5.

تاثیر پوشش ژل آلوئه‌ورا و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی فیله مرغ سرخ شده

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 501-515
خدیجه سادات طباطبایی؛ محمد فاضل

6.

تاثیر نسبت روغن و مقدار امولسیفایر بر خصوصیات نانوامولسیون روغن دانه چیا

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 شهریور 1400
سارا فروزنده؛ محمد فاضل


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.