آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,587,043
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,676,251

1.

اثر پودر پنیر و امواج فراصوت بر ویژگی‏‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 423-435
بهاره صحرائیان؛ فاطمه پورحاجی؛ بهروز علیزاده بهبهانی

2.

بررسی شرایط تولید و خشک‌کردن شیر موز به روش کف پوشی با مایکرویو و بررسی خصوصیات پودر

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 283-296
فاطمه پورحاجی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سید علی مرتضوی؛ محبت محبی؛ مصطفی مظاهری طهرانی

3.

بهینه‌یابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن

دوره 18، شماره 6، بهمن و اسفند 1401، صفحه 99-112
امینه عوامی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ محبت محبی؛ فاطمه پورحاجی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب