1.

بررسی اثر کیفیت نور و رقم بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی و زراعی نشای خربزه (Cucumis melo Gr. Inodorus)

دوره 33، شماره 1، بهار 1398، صفحه 41-51
آزاده رشیدی؛ سید حسین نعمتی؛ نرگس بزرگ

2.

بررسی انبارمانی چند توده پیاز خوراکی بومی افغانستان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 16 فروردین 1400
سید علی یعقوبی؛ سید حسین نعمتی؛ مجید عزیزی؛ محمود شور

3.

بررسی خصوصیات مورفولوژیکی، راندمان آب مصرفی و اسانس ریحان (Ocimum basilicum var. keshkeni luvelou) تحت تأثیر کاربرد برگ پنیرک و پلیمر سوپرجاذب

دوره 29، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 388-396
سمیه بیگی؛ مجید عزیزی؛ سید حسین نعمتی؛ وحید روشن فروستانی

4.

تأثیر ضایعات مختلف کشاورزی بر برخی از عوامل رشد، عملکرد و میزان پلی‌ساکارید خام میوه‌ قارچ دارویی ریشی (Ganoderma lucidum)

دوره 30، شماره 1، بهار 1395، صفحه 88-92
مسعود عظیمی؛ مجید عزیزی؛ محمد فارسی؛ حسین نعمتی

5.

تأثیر مالچ‌های آلی و غیرآلی بر تغییرات رطوبت، دمای خاک، هدایت ‌روزنه‌ای و دمای برگ درختان پسته (Pistacia vera L.) در اقلیم خشک و نیمه خشک

دوره 32، شماره 1، بهار 1397، صفحه 75-91
مینا نورزاده نامقی؛ غلامحسین داوری نژاد؛ حسین انصاری؛ سیدحسین نعمتی؛ احمد زارع فیض آبادی

6.

تاثیر موقعیت فلس و نوع بستر کشت در تولید پیازچه به روش فلس جفتی در گیاه آماریلیس (Hippeastrum × johnsonii)

دوره 31، شماره 1، بهار 1396، صفحه 190-200
مهدیه خرازی؛ علی تهرانی فر؛ سید حسین نعمتی؛ عبدالرضا باقری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.