1.

اثر آب ازن دار بر کاهش باکتری های شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سرد کردن

دوره 10، شماره 1، بهار 1393
نعیمه کاظمی طاسکوه؛ محمد جواد وریدی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ فریده طباطبایی یزدی

2.

اثر پلاسمای غیرحرارتی بر بهبود ویژگی‌های عملکردی نشاسته سورگوم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 شهریور 1400
فاطمه شکرالهی؛ فخری شهیدی؛ محمد جواد وریدی؛ آرش کوچکی؛ فرشاد صحبت زاده لنبر

3.

اثر درجه چرخ کردن بر ویژگی های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ

دوره 10، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 291-298
فاطمه حیدری؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی

4.

ارزیابی اثر اسید لاکتیک بر ویژگی‌های بافتی و الگوی پروتئولیز عضله دو سر ران شتر یک کوهانه

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 37-54
مهسان ایرجی فر؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی؛ یونس زاهدی دیزج یکان

5.

ارزیابی کیفی برگر شتر با استفاده از تجزیه و تحلیل مولفه اصلی

دوره 14، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 139-146
فاطمه حیدری؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی؛ محبت محبی

6.

استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب

دوره 17، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 25-37
فاطمه حیدری؛ محبت محبی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی

7.

بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 521-534
سمیرا فیضی؛ مهدی وریدی؛ فاطمه زارع؛ محمد جواد وریدی

8.

بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 1-11
شکیبا کیانیانی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی

9.

بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر راندمان، ترکیب وزنی و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار لاشه شترمرغ و ارزیابی اقتصادی آن

دوره 10، شماره 3، پاییز 1393
هما بقایی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی

10.

بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانینهای زرشک بی دانه (Berberis vulgaris var asperma)

دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 107-115
محمد فرهادی چیتگر؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی؛ فخری شهیدی

11.

بررسی ترکیبات شیمیایی ماهی پوزانک و ارزیابی تغییرات رطوبت و نمک بافت آن طی روش‌های نمک‌زنی و خشک کردن

دوره 8، شماره 2، تابستان 1391
عادله سلیمانی؛ محمد جواد وریدی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی نصیری محلاتی

12.

بررسی ترکیب وزنی بدن گوسفند و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار

دوره 6، شماره 4، زمستان 1389
بهاره عمادزاده؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی نصیری محلاتی

13.

بررسی فرایند سنتی تولید نبات و معایب آن

دوره 4، شماره 1، بهار و تابستان 1387
علی اکبر غلامحسین پور؛ محمد الهی؛ محمد جواد وریدی؛ فخری شهیدی

14.

بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوسفند در ساعات مختلف پس از کشتار

دوره 7، شماره 2، تابستان 1390
بهاره عمادزاده؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی نصیری محلاتی

15.

تاثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد

دوره 10، شماره 2، تابستان 1393
زهرا احمدیان؛ مهدی وریدی؛ محمد جواد وریدی؛ هاشم پورآذرنگ

16.

شناسایی فلور لاکتیکی هویج تخمیری با استفاده از روش‌های بیوشیمیایی و مولکولی و بررسی روابط خویشاوندی به کمک آنالیز فیلوژنتیکی

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 323-339
محمد ابراهیم گوهرجو؛ محمد رضا عدالتیان دوم؛ فخری شهیدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ محمد جواد وریدی

17.

مقایسه برخی ازخصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک دانه‌دار بومی استان سمنان

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 250-260
محمد فرهادی چیتگر؛ مهدی وریدی؛ محمد جواد وریدی؛ احمد بالندری



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.