آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,120
تعداد مقالات21,950
تعداد مشاهده مقاله93,943,823
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,557,412

1.

اثرات سطوح مختلف آب در جیره کاملاً مخلوط بر عملکرد، فعالیت آنزیم‌های هیدرولیتیک میکروبی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و خونی بره‌های پرواری

دوره 15، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 39-49
زهرا یوسفی؛ ایوب عزیزی؛ امیر فدائی فر؛ علی کیانی؛ افروز شریفی

2.

اثرات سطوح مختلف بیورت به جای اوره بر ترکیب شیمیایی، پروفیل اسیدهای آمینه و خصوصیات کیفی گوشت بره‌های نر افشاری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 04 خرداد 1404
سمیرا نظری؛ ایوب عزیزی؛ علی کیانی؛ مریم اثنی عشری

3.

بررسی ارزش تغذیه‌ای کاه گندم و سرشاخه نیشکر عمل‌آوری شده توسط باکتری‌های تجزیه کننده‌ی لیگنین و لیگنوسلولز جدا شده از روده لارو کرم خراط (Zeuzera pyrina L.)

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 207-220
ایوب عزیزی؛ جهانشیر شاکرمی؛ فهیمه دهقانی خواه؛ افروز شریفی

4.

بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف سرشاخه هویج در جیره غذایی بر کینتیک هضم و تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 169-179
ایوب عزیزی؛ مظاهر هاشمی؛ افروز شریفی؛ اکبر ابرغانی

5.

تأثیر افزودن سطوح مختلف کاه گندم به سیلاژ برگ پالونیا بر ترکیب شیمیایی و شاخص‌های تخمیر برون‌تنی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 04 خرداد 1404
ایوب عزیزی؛ علیرضا جولازاده؛ افروز شریفی؛ سعید حیدری

6.

تأثیر قرص آهسته‌رهش مس بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی میش‌های آبستن لری-بختیاری و بره‌های آن‌ها

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 193-205
پروین نصر چالشتری؛ امیر فدایی فر؛ ایوب عزیزی؛ آرش آذرفر

7.

تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و متغیرهای تخمیر برون‌تنی سیلاژ حاصل از مخلوط سطوح مختلف برگ پالونیا و ذرت علوفه‌ای

دوره 16، شماره 2، تیر 1403، صفحه 157-170
ایوب عزیزی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب