آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,078
تعداد مقالات21,478
تعداد مشاهده مقاله58,527,538
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,587,978

1.

اثرات سطوح مختلف آب در جیره کاملاً مخلوط بر عملکرد، فعالیت آنزیم‌های هیدرولیتیک میکروبی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و خونی بره‌های پرواری

دوره 15، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 39-49
زهرا یوسفی؛ ایوب عزیزی؛ امیر فدائی فر؛ علی کیانی؛ افروز شریفی

2.

بررسی ارزش تغذیه‌ای کاه گندم و سرشاخه نیشکر عمل‌آوری شده توسط باکتری‌های تجزیه کننده‌ی لیگنین و لیگنوسلولز جدا شده از روده لارو کرم خراط (Zeuzera pyrina L.)

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 207-220
ایوب عزیزی؛ جهانشیر شاکرمی؛ فهیمه دهقانی خواه؛ افروز شریفی

3.

بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف سرشاخه هویج در جیره غذایی بر کینتیک هضم و تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 169-179
ایوب عزیزی؛ مظاهر هاشمی؛ افروز شریفی؛ اکبر ابرغانی

4.

تأثیر قرص آهسته‌رهش مس بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی میش‌های آبستن لری-بختیاری و بره‌های آن‌ها

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 193-205
پروین نصر چالشتری؛ امیر فدایی فر؛ ایوب عزیزی؛ آرش آذرفر

5.

تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و متغیرهای تخمیر برون‌تنی سیلاژ حاصل از مخلوط سطوح مختلف برگ پالونیا و ذرت علوفه‌ای

دوره 16، شماره 2، تیر 1403، صفحه 157-170
ایوب عزیزی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب