تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,799 |
تعداد مقالات | 19,128 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,427,900 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,749,855 |
1. | اثرات سطوح مختلف آب در جیره کاملاً مخلوط بر عملکرد، فعالیت آنزیمهای هیدرولیتیک میکروبی، فراسنجههای شکمبهای و خونی برههای پرواری | |
دوره 15، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 39-49 | ||
زهرا یوسفی؛ ایوب عزیزی؛ امیر فدائی فر؛ علی کیانی؛ افروز شریفی | ||
2. | بررسی ارزش تغذیهای کاه گندم و سرشاخه نیشکر عملآوری شده توسط باکتریهای تجزیه کنندهی لیگنین و لیگنوسلولز جدا شده از روده لارو کرم خراط (Zeuzera pyrina L.) | |
دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 207-220 | ||
ایوب عزیزی؛ جهانشیر شاکرمی؛ فهیمه دهقانی خواه؛ افروز شریفی | ||
3. | بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف سرشاخه هویج در جیره غذایی بر کینتیک هضم و تخمیر شکمبهای در شرایط برونتنی | |
دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 169-179 | ||
ایوب عزیزی؛ مظاهر هاشمی؛ افروز شریفی؛ اکبر ابرغانی | ||
4. | تأثیر قرص آهستهرهش مس بر عملکرد و برخی فراسنجههای خونی میشهای آبستن لری-بختیاری و برههای آنها | |
دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 193-205 | ||
پروین نصر چالشتری؛ امیر فدایی فر؛ ایوب عزیزی؛ آرش آذرفر | ||