تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,798 |
تعداد مقالات | 19,109 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,395,123 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,725,638 |
1. | اثر پوششهای خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی خلالهای سیبزمینی سرخ شده | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 04 آبان 1401 | ||
آزاده فرازمند؛ حسین جلالی؛ علی نجفی | ||
2. | بررسی اثر پودر کدوحلوایی و مالت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی | |
دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 451-460 | ||
صفورا جلالی؛ حسین جلالی؛ سید حسین حسینی قابوس | ||
3. | تولید شیر شتر پروبیوتیک غنیسازیشده با پودر پوست انار | |
دوره 16، شماره 6، بهمن و اسفند 1399، صفحه 123-132 | ||
سید محسن مرتضوی؛ حسین جلالی؛ سیدحمیدرضا ضیاءالحق | ||