1.

اثر پوشش‌های ‌خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ شده

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 04 آبان 1401
آزاده فرازمند؛ حسین جلالی؛ علی نجفی

2.

بررسی اثر پودر کدوحلوایی و مالت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 451-460
صفورا جلالی؛ حسین جلالی؛ سید حسین حسینی قابوس

3.

تولید شیر شتر پروبیوتیک غنی‌سازی‌شده با پودر پوست انار

دوره 16، شماره 6، بهمن و اسفند 1399، صفحه 123-132
سید محسن مرتضوی؛ حسین جلالی؛ سیدحمیدرضا ضیاءالحق


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب