آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,153
تعداد مقالات22,479
تعداد مشاهده مقاله103,515,818
تعداد دریافت فایل اصل مقاله49,391,374

1.

بررسی اثر پودر کدوحلوایی و مالت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 451-460
صفورا جلالی؛ حسین جلالی؛ سید حسین حسینی قابوس

2.

بررسی تأثیر نوع آنزیم پروتئازی و زمان هیدرولیز بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده کنجاله بذر کتان (Linum usitatissimum)

دوره 20، شماره 3، مرداد و شهریور 1403، صفحه 33-47
مریم هاشمی؛ سید حسین حسینی قابوس؛ ابوالقاسم سراج


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب