آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,994
تعداد مقالات20,833
تعداد مشاهده مقاله40,082,682
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,395,461

1.

بررسی تاثیر رقم ، تراکم بوته و محلول پاشی عناصر غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی گل ، پیاز و عمر پس از برداشت گل شاخه بریده لیلیوم

دوره 26، شماره 3، آذر 1391
مرتضی صادقی چروری؛ احمد گلچین؛ سید نجم الدین مرتضوی

2.

بررسی عوامل مؤثر بر ماندگاری پس از برداشت گل شاخه‌ بریده مریم رقم مروارید پس از برداشت (Polianthes tuberosecv. Pearl)

دوره 28، شماره 3، آذر 1393، صفحه 288-294
سمیه جزقاسمی؛ سید نجم الدین مرتضوی؛ محسن خدادادی

3.

تأثیر زمان و غلظت‌های مختلف هیپوکلریت‌ سدیم، قارچ‌کش کاربندازیم و کلرید جیوه در مهار آلودگی‌ پیاز لاله واژگون (Fritillaria spp.) در محیط کشت بافت

دوره 38، شماره 2، تیر 1403، صفحه 465-478
لطافت مرادی؛ سید نجم الدین مرتضوی؛ میترا اعلائی

4.

تأثیر ساکارز و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریده آلسترومریا (Alstroemeria cv. Stratus)

دوره 28، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 505-516
زیبا محمدی؛ سید نجم الدین مرتضوی

5.

تأثیر غلظت های مختلف سایکوسل و سالیسیلیک اسید بر صفات مورفوفیزیولوژیکی کلم زینتی

دوره 30، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 590-596
سید نجم الدین مرتضوی؛ فاطمه خدابندلو؛ محمدحسین عظیمی

6.

تغییرات ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت پس از برداشت میوه پرتقال های تامسون ناول و خونی در طی انبارداری

دوره 25، شماره 2، شهریور 1390
آزاده شجاع؛ محمود قاسم نژاد؛ سید نجم الدین مرتضوی

7.

مطالعه تأثیر رقم و حذف غنچه بر تکثیر پیاز لیلیوم

دوره 35، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 301-311
سجاد حیدری؛ سعید ریزی؛ سید نجم الدین مرتضوی؛ علی نیکبخت

8.

همبستگی کانونی صفات مورفولوژی و فیتوشیمیایی پنج رقم ارکیده فالانوپسیس

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 259-269
فاطمه بیدرنامنی؛ سید نجم الدین مرتضوی؛ یعثوب شیری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب