1.

ارزیابی کاربرد پوشش و متیل‏سالیسیلات در میزان کیفیت و آسیب سرمایی پرتقال خونی ’مورو‛ در سردخانه

دوره 28، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 554-564
سونیا جمالی؛ ولی ربیعی؛ جواد فتاحی ‏مقدم

2.

بررسی تأثیر تنش شوری روی صفات فیزیولوژی و بیوشیمیایی ژنوتیپ‌‌های مرکبات

دوره 29، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 416-425
بهروز گلعین؛ ولی ربیعی؛ فائزه میرعباسی؛ رضا فیفایی؛ محمد فاضل حلاجی ثانی

3.

بررسی تمایزیابی جوانه‌ها در کیوی رقم‌های هایوارد و توموری

دوره 31، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 412-424
ابراهیم عابدی قشلاقی؛ ولی ربیعی؛ مالک قاسمی؛ جواد فتاحی مقدم؛ فرهنگ رضوی

4.

تأثیر تیمار گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) بر سرمازدگی پس از برداشت میوه گوجه‌فرنگی

دوره 34، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 221-230
محسن مرادی؛ فرهنگ رضوی؛ ولی ربیعی؛ مرتضی سلیمانی اقدم؛ لیلا صالحی

5.

تأثیر سالسیلیک اسید، کلریدکلسیم و تیمار آب گرم برپارامترهای کمی، کیفی و انبارمانی انار رقم میخوش

دوره 28، شماره 1، بهار 1393، صفحه 107-115
ولی ربیعی؛ سهیلا رحمانی

6.

تأثیر کاربرد پس از برداشت اسید آسکوربیک بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه‌ی خرمالو (Diospyros kaki Thunb)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 16 خرداد 1400
فهیمه نصر؛ ولی ربیعی؛ فرهنگ رضوی؛ غلامرضا گوهری

7.

تأثیر محلول پاشی پس از برداشت اسانس آویشن بر عمر انبار مانی و کیفیت میوه انار (رقم پوست قرمز طارم)

دوره 29، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 547-555
مهشید غفوری؛ علی سلیمانی؛ ولی ربیعی؛ رقیه همتی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.