تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,872 |
تعداد مقالات | 19,703 |
تعداد مشاهده مقاله | 11,654,723 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,598,849 |
1. | اثر محلولپاشی قبل از برداشت سلنیم بر ویژگیهای کیفی و بیوشیمیایی انگور رقم فخری (Vitis vinifera cv. Fakhri) | |
دوره 34، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 61-74 | ||
محسن مظفری؛ فرهنگ رضوی؛ ولی ربیعی؛ عزیزاله خیری؛ اکبر حسنی | ||
2. | ارزیابی کاربرد پوشش و متیلسالیسیلات در میزان کیفیت و آسیب سرمایی پرتقال خونی ’مورو‛ در سردخانه | |
دوره 28، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 554-564 | ||
سونیا جمالی؛ ولی ربیعی؛ جواد فتاحی مقدم | ||
3. | بررسی تأثیر تنش شوری روی صفات فیزیولوژی و بیوشیمیایی ژنوتیپهای مرکبات | |
دوره 29، شماره 3، آذر 1394، صفحه 416-425 | ||
بهروز گلعین؛ ولی ربیعی؛ فائزه میرعباسی؛ رضا فیفائی؛ محمد فاضل حلاجی ثانی | ||
4. | بررسی تمایزیابی جوانهها در کیوی رقمهای هایوارد و توموری | |
دوره 31، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 412-424 | ||
ابراهیم عابدی قشلاقی؛ ولی ربیعی؛ مالک قاسمی؛ جواد فتاحی مقدم؛ فرهنگ رضوی | ||
5. | تأثیر تیمار گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) بر سرمازدگی پس از برداشت میوه گوجهفرنگی | |
دوره 34، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 221-230 | ||
محسن مرادی؛ فرهنگ رضوی؛ ولی ربیعی؛ مرتضی سلیمانی اقدم؛ لیلا صالحی | ||
6. | تأثیر سالسیلیک اسید، کلریدکلسیم و تیمار آب گرم برپارامترهای کمی، کیفی و انبارمانی انار رقم میخوش | |
دوره 28، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 107-115 | ||
ولی ربیعی؛ سهیلا رحمانی | ||
7. | تأثیر کاربرد پس از برداشت اسید آسکوربیک بر عمر انبارمانی و کیفیت میوهی خرمالو ((Diospyros kaki Thunb. | |
دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 241-257 | ||
فهیمه نصر؛ ولی ربیعی؛ فرهنگ رضوی؛ غلامرضا گوهری | ||
8. | تأثیر محلول پاشی پس از برداشت اسانس آویشن بر عمر انبار مانی و کیفیت میوه انار (رقم پوست قرمز طارم) | |
دوره 29، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 547-555 | ||
مهشید غفوری؛ علی سلیمانی؛ ولی ربیعی؛ رقیه همتی | ||