آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,017
تعداد مقالات21,032
تعداد مشاهده مقاله46,475,142
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,832,707

1.

اثر محلول‌پاشی قبل از برداشت سلنیم بر ویژگی‌های کیفی و بیوشیمیایی انگور رقم فخری (Vitis vinifera cv. Fakhri)

دوره 34، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 61-74
محسن مظفری؛ فرهنگ رضوی؛ ولی ربیعی؛ عزیزاله خیری؛ اکبر حسنی

2.

ارزیابی کاربرد پوشش و متیل‏سالیسیلات در میزان کیفیت و آسیب سرمایی پرتقال خونی ’مورو‛ در سردخانه

دوره 28، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 554-564
سونیا جمالی؛ ولی ربیعی؛ جواد فتاحی مقدم

3.

بررسی تأثیر تنش شوری روی صفات فیزیولوژی و بیوشیمیایی ژنوتیپ‌‌های مرکبات

دوره 29، شماره 3، آذر 1394، صفحه 416-425
بهروز گلعین؛ ولی ربیعی؛ فائزه میرعباسی؛ رضا فیفائی؛ محمد فاضل حلاجی ثانی

4.

بررسی تمایزیابی جوانه‌ها در کیوی رقم‌های هایوارد و توموری

دوره 31، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 412-424
ابراهیم عابدی قشلاقی؛ ولی ربیعی؛ مالک قاسمی؛ جواد فتاحی مقدم؛ فرهنگ رضوی

5.

تأثیر تیمار گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) بر سرمازدگی پس از برداشت میوه گوجه‌فرنگی

دوره 34، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 221-230
محسن مرادی؛ فرهنگ رضوی؛ ولی ربیعی؛ مرتضی سلیمانی اقدم؛ لیلا صالحی

6.

تأثیر سالسیلیک اسید، کلریدکلسیم و تیمار آب گرم برپارامترهای کمی، کیفی و انبارمانی انار رقم میخوش

دوره 28، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 107-115
ولی ربیعی؛ سهیلا رحمانی

7.

تأثیر کاربرد پس از برداشت اسید آسکوربیک بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه‌ی خرمالو ((Diospyros kaki Thunb.

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 241-257
فهیمه نصر؛ ولی ربیعی؛ فرهنگ رضوی؛ غلامرضا گوهری

8.

تأثیر محلول پاشی پس از برداشت اسانس آویشن بر عمر انبار مانی و کیفیت میوه انار (رقم پوست قرمز طارم)

دوره 29، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 547-555
مهشید غفوری؛ علی سلیمانی؛ ولی ربیعی؛ رقیه همتی

9.

تاثیر تیمار اسید آمینه L- فنیل آلانین، سلنیوم و کود بیولوژیک نیتروکسین بر برخی از ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی میوه‌های گوجی بری (Lycium barbarum cv. GB1)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 11 شهریور 1403
سعید فتاحی سیاه کمری؛ ولی ربیعی؛ محمود شور؛ سیلوانا نیکولا


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب