آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,985
تعداد مقالات20,762
تعداد مشاهده مقاله36,304,194
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,704,635

1.

ارزیابی و مقایسه خصوصیات حسی، بافتی و رنگ خامه کم‌چرب با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 107-120
سید علی محمدی؛ محسن قدس روحانی؛ مسعود نجف نجفی؛ مرتضی کاشانی نژاد

2.

ارزیابی و مقایسه خصوصیات ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آب‌گیری (wheyless) با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی

دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 543-563
مصطفی کاشانی نژاد؛ مسعود نجف نجفی؛ محسن قدس روحانی؛ مرتضی کاشانی نژاد

3.

بررسی اثر صمغ کنجاک، صمغ دانه مرو، سرعت همگن‌سازی و چربی بر pH، بافت و رنگ ماست هم‌زده کم‌چرب

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 55-67
مسعود نجف نجفی؛ حمیدرضا شاطری؛ مرتضی کاشانی نژاد

4.

بررسی برخی عوامل مؤثر بر ویژگی های امولسیون لیمونین در آب تثبیت شده با کازئینات سدیم

دوره 7، شماره 4، دی 1390
رسول کدخدایی؛ مسعود نجف نجفی

5.

درون‌پوشانی عصاره چغندر قرمز توسط حامل‌های مالتودکسترین و ایزوله پروتئین آب‌پنیر با استفاده از خشک‌کن‌های پاششی و انجمادی

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 313-322
مهسا فریدنیا؛ علی محمدی ثانی؛ مسعود نجف نجفی

6.

ریزپوشانی لیمونین به روش خشک کردن انجمادی: تأثیر نوع و غلظت ماده دیواره

دوره 7، شماره 3، مهر 1390
مسعود نجف نجفی؛ رسول کدخدایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب