آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,651,423
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,723,680

1.

بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 465-478
زهره بوربورمرادی؛ لیلا ناطقی؛ اورنگ عیوض زاده

2.

بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگی‌های کیفی دوغ

دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 249-263
نفیسه کریمی؛ رضوان پوراحمد؛ سلمان طاهری؛ اورنگ عیوض زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب