آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,580,846
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,672,135

1.

امکان‌سنجی تولید دسر لبنی حاوی شیره انگور و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی آن

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 301-311
لیلا محصولی؛ حنان لشکری

2.

بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم‌ بایونانوکامپوزیت بر پایه‌ی موسیلاژ کتان و نانوکریستال سلولز

دوره 19، شماره 5، آذر و دی 1402، صفحه 711-721
الهام صفایی؛ حنان لشکری؛ سارا انصاری؛ علیرضا شیرازی نژاد

3.

تأثیر اسانس زیره سیاه بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فتای فراپالایش

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 409-421
مرضیه مومنی سروستانی؛ حنان لشکری

4.

تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کیتوزان و پروتئین آب‎پنیر حاوی نانوکامپوزیت‌های زیستی و اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری پنیر فتای فراپالایش

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 729-745
مریم گوهرگانی؛ حنان لشکری؛ علیرضا شیرازی نژاد

5.

ساخت فیلم نشان‌دهند‌ه تازگی پنیر موزارلا با جاسازی عصاره هویج بنفش در شبکه ژلاتین و صمغ ایرانی

دوره 18، شماره 6، بهمن و اسفند 1401، صفحه 167-180
محمد صادق عرب؛ حنان لشکری؛ مهرداد نیاکوثری؛ محمد هادی اسکندری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب