تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,799 |
تعداد مقالات | 19,111 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,407,095 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,735,458 |
1. | اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگیهای شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال | |
دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 751-763 | ||
زهرا صدری صائین؛ محمدرضا خانی؛ وجیهه فدائی نوغانی | ||
2. | اثر تخمیر بهوسیله دو باکتریلاکتوباسیلوس روتری و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسبر فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره کینوا | |
دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 747-759 | ||
رعنا طهماسبی؛ مهتا میرزایی؛ محمدرضا خانی | ||
3. | مقایسه اثرات صمغهای قدومه شیرازی و فارسی بهعنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی خامه صبحانه کمچرب | |
دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 205-216 | ||
ریحانه داخته؛ محمدرضا خانی؛ شهریار دبیریان | ||