1.

بررسی اثر اسید سالیسیلیک و کلریدکلسیم بر عمر انباری، ویژگی‌های کیفی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه هلو رقم ’آمسدن‘ پس از برداشت

دوره 28، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 464-478
غلامحسین داوری‌نژاد؛ سکینه عارفخانی؛ مجید عزیزی؛ مهدی زارعی

2.

بررسی اثر رژیم‌های مختلف آبیاری و انواع مالچ بر خصوصیات رویشی و میزان اسانس نعنا فلفلی (Mentha piperita)

دوره 29، شماره 1، بهار 1394، صفحه 11-21
مجید عزیزی؛ سهیلا شهریاری؛ حسین آرویی؛ حسین انصاری

3.

بررسی ترکیبات مؤثره و اثرات ضد باکتریایی اسانس کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff) و کلپوره (Teucrium polium) بر برخی از پاتوژن‌های مواد غذایی

دوره 28، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 487-495
منصور مشرقی؛ مجید عزیزی؛ فاطمه عروجعلیان؛ ناصر شاه طهماسبی

4.

بررسی خصوصیات جوانه زنی توده های گیاه دارویی شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.) تحت تأثیر تنش شوری و خشکی

دوره 31، شماره 1، بهار 1396، صفحه 49-60
حسن فرهادی؛ مجید عزیزی؛ سید حسین نعمتی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.