آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,383,824
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,389,787

1.

اثرات روش‌های مختلف کم‌آبیاری بر خواص فیزیکی، مکانیکی و بیولوژیکی لوبیای قرمز

دوره 7، شماره 2، بهمن 1395، صفحه 109-124
ناصر گنجی خرم دل؛ عبداله ایمانمهر

2.

اثر محتوای رطوبتی بر برخی خواص فیزیکی زرشک

دوره 1، شماره 1، 1390
احسان ولایتی؛ باقر عمادی؛ مهدی خجسته پور؛ محمد حسین سعیدی راد

3.

ارزیابی برخی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه‌شده از کربوکسی‌متیل‌سلولز و کتیرا

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 88-97
فاطمه طبری کوچکسرایی؛ مسعود رضائی؛ پیمان آریایی؛ مهدی عبدالهی

4.

بررسی اثر انتخاب واگرای وزن بدن و دوره تخم گذاری بلدرچین بر برخی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی تخم بلدرچین ژاپنی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 216-226
موسی الرضا باغانی؛ محمد حسین آق خانی

5.

بررسی اثر پلیمرهای محلول در آب بر ویژگی‌های فیزیکی خاک‌ های با بافت متفاوت در استان همدان

دوره 26، شماره 4، آبان 1391، صفحه 809-817
حمیدرضا سمائی؛ احمد گلچین؛ محمد رضا مصدقی؛ شروین احمدی

6.

بررسی روند تغییرات خواص فیزیکی میوه خرمالو (رقم خرمندی) در طول دوره انبارمانی در شرایط محیطی

دوره 8، شماره 4، دی 1391
حسن صفی یاری؛ علی اصغر زمردیان؛ حسین رحمانیان؛ فرهاد سلمانی زاده

7.

بررسی ویژگی‎های مکانیکی، فیزیکی و ضدمیکروبی فیلم ژلاتینی حاوی هیدروسل استخراجی زردچوبه (Curcuma longa)

دوره 15، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 453-463
زهره دیدار

8.

تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیم‌چرب

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 469-479
حسین جوینده؛ عرفان دانش؛ مصطفی گودرزی

9.

تأثیر انواع پوشش و بسته‌بندی بر روی خصوصیات فیزیکی میوه خرمالوی تحت بار

دوره 19، شماره 3، مرداد و شهریور 1402، صفحه 1-14
سجاد جعفرزاده؛ محسن آزادبخت؛ فریال وارسته؛ محمد واحدی ترشیزی

10.

تأثیر پوشش چیتوزان بر خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی انگور رقم فخری در طول دوره انبارداری

دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 347-364
سعید خدامرادی؛ ابراهیم احمدی

11.

تأثیر صمغ‌های گوار و دانه ریحان بر ویژگی‌های فیزیکی بستنی نیم‌چرب و کم‌چرب

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 696-706
سید محمد علی رضوی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ بهاره عمادزاده

12.

تغییرات مکانی هدایت هیدرولیکی اشباع و مقاومت فروروی خاک در اراضی متأثر از نمک اطراف دریاچه ارومیه

دوره 33، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 103-116
شکراله اصغری؛ محمود شهابی

13.

تولید نانولیپوزوم‌های حامل نایسین با پوشش کیتوزان و ارزیابی خواص فیزیکی و ضدباکتریایی محصول علیه Bacillus cereus و Staphylococcus aureus

دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 561-573
سهیل ریحانی پول؛ سکینه یگانه؛ رضا صفری

14.

مدل‌سازی جرم و حجم لیموترش و بررسی روابط بین خصوصیات فیزیکی با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 361-371
امیر جاجرمی؛ مسعود تقی زاده

15.

مطالعه برخی خواص فیزیکی عدس و علف‌هرز شیر‌سگ و پارامترهای مؤثر بر جداسازی علف‌هرز از تودة عدس در حین جداسازی توسط جداکننده میز ثقلی

دوره 8، شماره 1، شهریور 1396، صفحه 33-44
منصور راسخ؛ هادی باقری؛ محمد حسین کیانمهر

16.

مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتی‎اکسیدانی برپایه پلی‌ لاکتیک اسید

دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 337-348
هادی الماسی؛ بابک قنبرزاده؛ جلال دهقان نیا؛ علی اکبر انتظامی؛ اصغر خسروشاهی اصل

17.

ویژگی‌های مهندسی تخم بلدرچین ژاپنی در سطوح مختلف کلسیم جیره غذایی

دوره 10، شماره 1، 1399، صفحه 93-102
محمدحسین آق خانی؛ موسی الرضا باغانی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب