آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,260
تعداد مشاهده مقاله19,778,674
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,105,539

1.

بررسی تغییر خصوصیات شیمیایی و عملکردی حین تولید کنسانتره پروتئینی سویا از آردهای صنعتی سویا

دوره 8، شماره 1، فروردین 1391
مریم رواقی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ احمد آسوده

2.

پروتئولیز کازئینات سدیم با استفاده از عصاره ویتانیا کوآگولانس: یک مطالعه بهینه‌یابی

دوره 14، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 101-111
سمیه نیک نیا؛ سید محمد علی رضوی؛ مهدی وریدی

3.

تغییرات خصوصیات عملکردی و پایداری پروتئین‌های سویای متصل شده به دکستران با استفاده از واکنش طبیعی مایلارد

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 180-190
ساره بوستانی؛ مرضیه موسوی نسب؛ محمود امینلاری؛ مهرداد نیاکوثری؛ غلامرضا مصباحی

4.

خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگه‌های پروتئین‌های سویای رسوب‌یافته با اسید و مالتودکسترین

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 453-462
ساره بوستانی؛ محمود امینلاری؛ مرضیه موسوی نسب؛ مهرداد نیاکوثری؛ غلامرضا مصباحی

5.

مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد سه واریته کینوا (Quinoa) و بررسی اثر pH بر ویژگی‌های عملکردی آن

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 13-27
مسعود تقی زاده؛ حسام آخوندزاده؛ زهرا زمانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب