تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,880 |
تعداد مقالات | 19,744 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,652,426 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,740,683 |
1. | بررسی تغییر خصوصیات شیمیایی و عملکردی حین تولید کنسانتره پروتئینی سویا از آردهای صنعتی سویا | |
دوره 8، شماره 1، فروردین 1391 | ||
مریم رواقی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ احمد آسوده | ||
2. | پروتئولیز کازئینات سدیم با استفاده از عصاره ویتانیا کوآگولانس: یک مطالعه بهینهیابی | |
دوره 14، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 101-111 | ||
سمیه نیک نیا؛ سید محمد علی رضوی؛ مهدی وریدی | ||
3. | تغییرات خصوصیات عملکردی و پایداری پروتئینهای سویای متصل شده به دکستران با استفاده از واکنش طبیعی مایلارد | |
دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 180-190 | ||
ساره بوستانی؛ مرضیه موسوی نسب؛ محمود امینلاری؛ مهرداد نیاکوثری؛ غلامرضا مصباحی | ||
4. | خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگههای پروتئینهای سویای رسوبیافته با اسید و مالتودکسترین | |
دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 453-462 | ||
ساره بوستانی؛ محمود امینلاری؛ مرضیه موسوی نسب؛ مهرداد نیاکوثری؛ غلامرضا مصباحی | ||
5. | مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد سه واریته کینوا (Quinoa) و بررسی اثر pH بر ویژگیهای عملکردی آن | |
دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 13-27 | ||
مسعود تقی زاده؛ حسام آخوندزاده؛ زهرا زمانی | ||