آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,644,642
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,012,705

1.

Phytochemical Analysis of Volatile and Non-volatile Fractions, Antioxidant, and Anti-Cancer Activities of Dracocephalum polychaetum and Dracocephalum kotschyi

دوره 14، شماره 1، دی 2022، صفحه 11-19
Marzieh Taghizadeh؛ Sara Soltanian؛ Nahid Nasibi

2.

اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 3، مهر 1394، صفحه 305-317
حسن صالح؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ رضا فرهوش؛ پوران ابریشم چی

3.

اثر باکتری‌های محرک رشد در شرایط آبکشت بر غلظت آهن، عملکرد و ترکیبات فنولیک کاهو

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 07 بهمن 1402
پرستو مولائی؛ فاطمه نکونام؛ محمد بابا اکبری ساری

4.

اثر تنظیم‌کننده‌های زیستی بر صفات مورفولوژیک، فیزیولوژیک و ترکیبات اسانس Ammi visnaga (L.)

دوره 11، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 309-320
دیاکو رسولی؛ رقیه محمدپور وشوایی؛ براتعلی فاخری

5.

اثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره فنولی برگ‌های پونه کوهی (Origanum vulgar L.)

دوره 15، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 89-101
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری

6.

اثر محلول‌پاشی کلریدکلسیم و آسکوربیک اسید و زمان برداشت بر صفات کیفی میوه ‌گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum cv. SV8320TD)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 21 مرداد 1402
زهرا خلیلی؛ فاطمه نکونام؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی؛ ملیحه فرهنگ پور

7.

ارزیابی تاثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن بر زمان خشک‌شدن و برخی خصوصیات فیتوشیمیایی شمعدانی عطری (Pelargonium graveolens)

دوره 33، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 655-668
حسن مومیوند؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ شیرین تقی پور؛ کبری سپهوند؛ بهنام مرادی

8.

ارزیابی محتوای عناصر غذایی، ترکیبات بیو شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی قارچ دارویی گانودرما لوسیدوم(Ganoderma lucidum)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 مرداد 1401
ژاله زندوی فرد؛ مجید عزیزی؛ مجید درودی؛ آذر حسینی

9.

استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دی‌اکسید و بهینه‌سازی و اندازه گیری قدرت آنتی‌اکسیدانی آن

دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 529-542
فاطمه فرزانه مقدم؛ جواد سرگلزایی؛ شادی بلوریان

10.

بررسی اثرات تنش خشکی بر رشد و خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه شوید (Anethum graveolens L.)

دوره 27، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 27-35
زهرا ستایش‌مهر؛ علی گنجعلی

11.

بررسی اثر روش استخراج با حلال‌های آب و متانول بر ویژگی‌های ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره گیاه بن‌سرخ: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی “in vitro”

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 83-91
محمد حجتی؛ بهروز علیزاده بهبهانی

12.

بررسی ارتباط مکانیزم‌های آنزیمی و متابولیت‌های ثانویه با مقاومت به بیماری پژمردگی فوزاریومی(Fusarium oxysporum f.sp. melonis race1) در توده‌های خربزه و طالبی

دوره 28، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 459-466
اسمعیل مددخواه؛ مصطفی ناصرترابی؛ ماریه شوروئی؛ اسحاق مقبلی؛ محمود لطفی؛ ضیاءالدین بنی هاشمی

13.

بررسی تأثیر پوشش نانوامولسیون اسانس زرین گیاه در محلول کیتوزان بر ویژگی‌های کیفی گندم جوانه‌زده با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 785-802
نسیم نجفی؛ هاجر عباسی

14.

بررسی تغییرات برخی خواص فیزیکی و شیمیایی میوه زیتون طی انبارمانی

دوره 30، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 192-200
روح اله منتقمی راد؛ ابراهیم احمدی؛ حسن ساریخانی

15.

بررسی کارآمدی امواج مایکروویو در استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی از جلبک قرمز Hypnea hamulosa و بهینه‌سازی شرایط استخراج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 10، شماره 2، تیر 1393
الهام گرمسیری؛ مسعود رضائی؛ امیررضا شویکلو؛ آریا باباخانی

16.

بهینه‌سازی فرمولاسیون نان باگت با گانودرما لوسیدوم (Ganoderma leucidum)

دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 615-630
سعید عزیزخانی؛ لیلا ناطقی

17.

تاثیر اسانس برخی گیاهان دارویی و پوشش پلی‌اتیلنی بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم شیشه‌کپ)

دوره 27، شماره 3، آذر 1392، صفحه 318-325
یحیی سلاح ورزی؛ علی تهرانی فر

18.

تعیین مناسب‌ترین زمان برداشت میوه زیتون ارقام 'زرد' و 'آربکین' بر اساس ویژگی‌های فیزیولوژیک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 دی 1401
سعیده کیوانفر؛ داود هاشم آبادی؛ بهزاد کاویانی

19.

تولید و ارزیابی نانولیپوزوم‌های حامل عصاره هندوانه کوهی

دوره 19، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 169-180
معصومه سلامتیان؛ یونس زاهدی دیزج یکان؛ رضوان شاددل

20.

عصاره اتانولی ریشه گیاه کهورک: تعیین فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضدمیکروبی آن بر برخی از باکتری‌های عامل عفونت و مسمومیت غذایی

دوره 20، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1403، صفحه 35-46
بهروز علیزاده بهبهانی؛ مصطفی رحمتی جنیدآباد؛ محمد نوشاد

21.

فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 477-488
عادله محمدی؛ سعیده عربشاهی دلویی

22.

مروری بر روش های بازیابی و حذف ترکیبات فنولی از پساب واحدهای استحصال روغن زیتون

دوره 5، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 37-48
عزت عسگرانی؛ فرزانه براتی

23.

مقایسه تاثیر زمان و روش‌ استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتی‌اکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 273-281
محمد دولت‌آبادی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

24.

مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa L.) استخراج شده به دو روش حمام و پروب فراصوت

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 223-233
مهسا علیخانی فرادنبه؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ مریم قادری قهفرخی

25.

ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های مختلف اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata)

دوره 13، شماره 3، مرداد و شهریور 1396، صفحه 28-38
عادله محمدی؛ سعیده عربشاهی دلویی؛ کیریاکی زینویادو؛ چاریس گالاناکیس



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب