آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,872
تعداد مقالات19,702
تعداد مشاهده مقاله11,541,373
تعداد دریافت فایل اصل مقاله7,590,946

1.

اثر آنزیم لاکتاز بر ویژگی حسی و میزان شکر در فرمولاسیون نوشیدنی آب ماست در شرایط نگهداری

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 485-493
زینب رفتنی امیری؛ محمد اعزازی

2.

تاثیر امواج فراصوت روی اندازه ذرات، رنگ، گرانروی و ویژگی‌های حسی شیرکاکائو

دوره 8، شماره 1، فروردین 1391
محبوبه استادزاده؛ سلیمان عباسی؛ محمدرضا احسانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب