آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,026
تعداد مقالات21,104
تعداد مشاهده مقاله47,304,730
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,120,751

1.

اثر بیوچار تفاله پسته تولید شده در دو دمای مختلف و سطوح مختلف نیتروژن و فسفر بر غلظت برخی عناصر پرمصرف و رشد اسفناج

دوره 31، شماره 2، خرداد 1396، صفحه 557-569
حامد رجبی؛ صدیقه صفرزاده شیرازی؛ عبدالمجید رونقی

2.

اثر مرحله برداشت و نسبت ترکیب سورگوم علوفه‌ای با سیلاژ ذرت بر ارزش غذایی و تجزیه‌پذیری آن

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 487-504
نفیسه رحمانیان شریف آباد؛ احسان صالحی فر؛ علیرضا فروغی

3.

اجزای ترکیبات فنولی غلاف نخود سبز (.Pisum sativum L) و اثرات آنها بر قابلیت هضم شکمبه‌ای و تولید گاز تحت شرایط آزمایشگاهی

دوره 9، شماره 3، مهر 1396، صفحه 284-299
جمال سیف دواتی؛ زهرا اسلامی؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ رضا سید شریفی

4.

استفاده از باکتری‌های تجزیه‌کننده تانن تجاری یا جدا شده از شکمبه برخی از نشخوارکنندگان برای بهبود ارزش تغذیه‌ای پوست انار

دوره 15، شماره 3، مهر 1402، صفحه 299-315
زهرا جهان‌آرا؛ مرتضی چاجی؛ امید خراسانی

5.

بررسی اثر ترکیب شیمیایی بر خواص مکانیکی فولاد میکروآلیاژی گرید API X65

دوره 23، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 47-64
سیدحجت هاشمی؛ مسعود رخش خورشید

6.

بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 521-534
سمیرا فیضی؛ مهدی وریدی؛ فاطمه زارع؛ محمد جواد وریدی

7.

بررسی تاثیر افزودنی های مختلف بر پایداری هوازی، ترکیب شیمیایی

دوره 4، شماره 4، دی 1390
تقی قورچی؛ فرزاد قنبری؛ طیبه ابراهیمی

8.

تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی

دوره 8، شماره 4، دی 1396، صفحه 553-568
فرشته مقصودلو؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری؛ فاختک طلیعی

9.

تأثیر اسید هیومیک همراه با آب آبیاری بر کارآیی کودهای شیمیایی فسفر و آهن و غلظت برخی عناصرغذایی معدنی گیاه ذرت

دوره 37، شماره 6، بهمن و اسفند 1402، صفحه 891-906
محمد امارلو؛ محمد حشمتی رفسنجانی؛ محسن حمیدپور

10.

تأثیر افزودن اوره، ملاس و سود بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری و خصوصیات تولید گاز گیاه کامل نی(Pragmates austrialis)

دوره 7، شماره 2، تیر 1394، صفحه 120-128
رضا ولی زاده؛ مهدی محمودی ابیانه؛ امین صلاحی

11.

تأثیر پارامترهای آبکاری بر ترکیب شیمیایی، راندمان جریان کاتدی، سختی و مورفولوژی پوشش‌های آلیاژی Zn-Ni

دوره 29، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 103-114
مهشید تفرشی؛ سعید رضا اله کرم؛ حسن فرهنگی

12.

تأثیر پرتوتابی گامای بذر ذرت علوفه‌ای بر عملکرد و فراسنجه‌های تخمیری گیاه و سیلاژ آن

دوره 15، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 29-38
علیرضا شعبانی منظم؛ مهدی بهگر؛ محمد علی نوروزیان؛ اعظم برزوئی

13.

تاثیر استفاده از افزودنی‌های مختلف بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات تخمیری سیلاژ ذرت

دوره 14، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 1-12
اکبر تقی زاده؛ الناز مرادی؛ حمید محمدزاده؛ مقصود بشارتی

14.

تاثیر تنش شوری بر ترکیب شمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و خصوصیات تولید گاز گیاه کوشیا (Kochia scoparia)

دوره 8، شماره 2، تیر 1395، صفحه 238-247
رضا ولی زاده؛ مهدی محمودی ابیانه؛ رضا گنجوی

15.

تاثیر زمان برداشت (صبح یا بعد از ظهر) بر ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم علوفه‌های آفتاب خشک یونجه، شبدر و جو

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 77-90
سکینه شکری پور؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری؛ رضا راه چمنی

16.

ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری و تولید گاز گیاهان شورزیست سلمکی سفید (Atriplex canesences)، علف شور (Salsola rigida) و چمن شور (Aeluropus littoralis)

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 1-11
علی رزاقی؛ رضا ولی زاده؛ محمد ترحمی

17.

ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه‌ای گون اسپرسی (Astragalus brevidens Freyn & Sint) و مازندرانی (Astragalus masenderanus Bunge) در شرایط برون تنی

دوره 5، شماره 2، تیر 1392
فریدون ملتی؛ ندا نقدی؛ رضا ولی زاده

18.

تعیین ارزش غذایی، قابلیت هضم دانه، غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 151-167
سلیمان بدرزاده اورنج؛ جمال سیف دواتی؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ حسین عبدی بنمار؛ رضا سید شریفی

19.

تعیین ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم برگ چند گونه درختی (با و بدون افزودن پلی‌اتیلن‌گلایکول) مورد استفاده در تغذیه دام

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 91-107
روح ا... شهرکی؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری؛ ابوالفضل دانشور

20.

تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و متغیرهای تخمیر برون‌تنی سیلاژ حاصل از مخلوط سطوح مختلف برگ پالونیا و ذرت علوفه‌ای

دوره 16، شماره 2، تیر 1403، صفحه 157-170
ایوب عزیزی

21.

تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ بوته گوجه‌فرنگی فرآوری‌شده با سطوح مختلف تفاله خشک چغندرقند به روش کیسه‌های نایلونی و تولید گاز

دوره 10، شماره 2، تیر 1397، صفحه 153-162
عباسعلی ناصریان؛ رضا خداوردی؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی

22.

تعیین ترکیب شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز دانه جو پرتوتابی شده با استفاده از جوجه‌های گوشتی و خروس‏های بالغ

دوره 11، شماره 4، دی 1398، صفحه 451-462
لطف اله برنایی؛ سمیه سالاری؛ نعیم عرفانی مجد

23.

جایگزینی بخشی از یونجه جیره با برگ درخت عناب و تأثیر آن بر قابلیت هضم، برخی پارامترهای خونی و تخمیری شکمبه‌ای در بره‌های نر بلوچی

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 1-12
حسین حسن پور تقی آباد؛ مسلم باشتنی؛ محمد رضا اصغری

24.

مطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیرپذیری آزمایشگاهی برخی از ارقام جو و لاین‌های موتانت پنبه و گلرنگ

دوره 8، شماره 4، دی 1396، صفحه 616-624
مهدی بهگر؛ علی اسکندری؛ کامران مظفری؛ سمیرا شهبازی

25.

ویژگیهای مورفولوژیکی، ترکیب شیمیایی و فرآسنجه‌های تخمیری اندازه گیری شده به روش تولید گاز یونجه اوایل غنچه دهی برداشت شده در چین های مختلف و در صبح و بعدازظهر

دوره 6، شماره 4، دی 1393، صفحه 286-294
هادی قربانی فارمد؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ مجتبی یاری



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب