آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,021
تعداد مقالات21,046
تعداد مشاهده مقاله46,667,432
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,910,898

1.

Preparation and in vitro evaluation of chitosan-based films for the sustained delivery of enrofloxacin

دوره 10، شماره 1، اسفند 2018، صفحه 13-20
Ali Rassouli؛ Sakineh Khanamani Falahatipour؛ Yalda Hosseinzadeh Ardakani؛ Hamid Akbari Javar؛ Katayoun Kiani؛ Taghi Zahraee Salehi

2.

اثرات محلول‌پاشی محرک‌های رشدی بر ویژگی‌های فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه دارویی زوفا (Hyssopus officinalis L. Subsp. angustifolius Bieb.) در شرایط آبیاری مختلف

دوره 38، شماره 2، تیر 1403، صفحه 431-449
مهراب یادگاری

3.

اثر پوشش فعال کیتوزان حاوی پروتئین آبکافتی بر خواص شیمیایی و میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در دمای یخچال

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 493-505
سهیل ریحانی پول؛ سید علی جعفرپور

4.

اثر پوشش‌های خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ شده

دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 511-525
آزاده فرازمند؛ حسین جلالی؛ علی نجفی

5.

ارزیابی خواص ضداکتریایی فیلم زیست‌فعال کیتوزان حاوی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 784-797
احسان آزادبخت؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ محبوبه کشیری

6.

ارزیابی خواص فیزیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس صمغ بنه

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 584-593
وحید علی زاده؛ حسن برزگر؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی

7.

اصلاح شیمیایی کیتوزان از طریق واکنش گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی به‌منظور بهبود خواص ضدمیکروبی و آنتی ‏اکسیدانی آن

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 117-129
فخری شهیدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مجید نوش کام؛ زهرا زارعی؛ فرشته فلاح

8.

افزایش عمر ماندگاری فیله مرغ با پوشش زیست تخریب‌پذیر کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) طی نگهداری در یخچال

دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 383-395
ذبیح اله بهمنی؛ پرستو ابوالفتحی

9.

بررسی اثرات فرمولاسیون، نوع پوشش و شرایط بسته‌بندی برمیزان آب‌اندازی ژامبون گوشت و مرغ طی دوره نگهداری

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 251-269
اسماعیل خزایی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ فریبا زینالی؛ محمد علیزاده خالد آباد

10.

بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسول‌های اسانس‌های دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار

دوره 20، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1403، صفحه 1-18
شهره نیکخواه؛ فخری شهیدی؛ محبت محبی؛ فریده طباطبایی یزدی

11.

بررسی اثر پوشش‌های خوراکی بر کیفیت و عمر انبارمانی گیلاس رقم لامبرت

دوره 20، شماره 2، خرداد و تیر 1403، صفحه 237-247
علی اکبر شکوهیان؛ شهریار عینی زاده؛ مهرداد دشتی

12.

بررسی اثر ترکیبات ضدتعرق طبیعی بر برخی از صفات فیزیولوژیکی و بیولوژیکی گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum) تحت شرایط تنش خشکی

دوره 29، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 55-67
روح اله عامری؛ مجید عزیزی؛ علی تهرانی فر؛ وحید روشن

13.

بررسی تأثیر پوشش نانوامولسیون اسانس زرین گیاه در محلول کیتوزان بر ویژگی‌های کیفی گندم جوانه‌زده با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 785-802
نسیم نجفی؛ هاجر عباسی

14.

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی محصول بامیه تحت پوشش کیتوزان در فیلم‌های بسته‌بندی نانویی و شرایط اتمسفر اصلاح‌شده

دوره 12، شماره 4، دی 1401، صفحه 600-612
آزاده حیدریان؛ ابراهیم احمدی؛ فرشاد دشتی؛ احمد نورمحمدی

15.

بررسی مقدار اسیدهای آلی، ویژگی‌های میکروبی و حسی ماست نوشیدنی پروبیوتیک حاوی گلوکز اکسیداز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی کیتوزان

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 245-255
مریم عین علی افجه؛ رضوان پوراحمد؛ بهروز اکبری آدرگانی؛ مهرداد آذین

16.

بهینه سازی فرآیند تولید ماست پروبیوتیک کم‌چرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design)

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
نسرین فرجی؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ اصغر خسروشاهی؛ سهیلا فرجی

17.

تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کیتوزان و پروتئین آب‎پنیر حاوی نانوکامپوزیت‌های زیستی و اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری پنیر فتای فراپالایش

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 729-745
مریم گوهرگانی؛ حنان لشکری؛ علیرضا شیرازی نژاد

18.

تأثیر پوشش کیتوزان با درجات مختلف استیل‌زدایی در ماندگاری قارچ دکمه‌ای خوراکی (Agaricus bisporus)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 25 آذر 1402
هدی قربانزاده؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علی معتمدزادگان

19.

تأثیر پوشش کیتوزان حاوی عصاره علف‌ لیمو بر کیفیت برش میوه "بِه"آبگیری شده در طول دوره نگهداری

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 281-296
آتوسا عصارزادگان؛ محمد فاضل

20.

تأثیر کیتوزان بر القاء مقاومت سیستمیک در خیار به بوته میری ناشی از Pythium aphanidermatum

دوره 30، شماره 2، تیر 1395، صفحه 219-229
سید کاظم صباغ؛ ابراهیم صباغ؛ جواد ابخو؛ فروه السادات مصطفوی

21.

تاثیر بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خیار گلخانه‌ای رویال طی دوره نگهداری

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 363-378
علی شهدادی ساردو؛ ناصر صداقت؛ مسعود تقی زاده؛ الناز میلانی

22.

تاثیر کاربرد کیتوزان و کلرورکلسیم بر کاهش پوسیدگی پس از برداشت و تغییر ویژگی های کیفی گیلاس رقم سیاه مشهد

دوره 26، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 378-384
سید رسول فینی دخت؛ محمدرضا اصغری؛ حبیب شیرزاد

23.

تاثیر کنستانتره آب نارنج و پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس فلفل سیاه بر بهبود خواص آنتی‌اکسیدانی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 381-394
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی

24.

تولید نانولیپوزوم‌های حامل نایسین با پوشش کیتوزان و ارزیابی خواص فیزیکی و ضدباکتریایی محصول علیه Bacillus cereus و Staphylococcus aureus

دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 561-573
سهیل ریحانی پول؛ سکینه یگانه؛ رضا صفری

25.

تولید و ارزیابی فیلم نانوکامپوزیتی کیتوزان-‌مونت‌موریلونیت حاوی اسانس مرزه (Satureja hortensis)

دوره 13، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 131-143
وحید علیزاده؛ حسن برزگر؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب