1.

Preparation and in vitro evaluation of chitosan-based films for the sustained delivery of enrofloxacin

دوره 10، شماره 1، زمستان 2018، صفحه 13-20
Ali Rassouli؛ Sakineh Khanamani Falahatipour؛ Yalda Hosseinzadeh Ardakani؛ Hamid Akbari Javar؛ Katayoun Kiani؛ Taghi Zahraee Salehi

2.

اثر پوشش فعال کیتوزان حاوی پروتئین آبکافتی بر خواص شیمیایی و میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در دمای یخچال

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 493-505
سهیل ریحانی پول؛ سید علی جعفرپور

3.

ارزیابی خواص ضداکتریایی فیلم زیست‌فعال کیتوزان حاوی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 784-797
احسان آزادبخت؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ محبوبه کشیری

4.

ارزیابی خواص فیزیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس صمغ بنه

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 584-593
وحید علی زاده؛ حسن برزگر؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی

5.

ارزیابی ویژگی های فیزیکی و ضدباکتریایی نایسین ریزپوشانی شده با پوشش نانولیپوزوم - کیتوزان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 0-593 فروردین 781
سهیل ریحانی پول؛ سکینه یگانه؛ رضا صفری

6.

اصلاح شیمیایی کیتوزان از طریق واکنش گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی به‌منظور بهبود خواص ضدمیکروبی و آنتی ‏اکسیدانی آن

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 117-129
فخری شهیدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مجید نوش کام؛ زهرا زارعی؛ فرشته فلاح

7.

افزایش عمر ماندگاری فیله مرغ با پوشش زیست تخریب پذیر کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) طی نگهداری در یخچال

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 شهریور 1400
ذبیح اله بهمنی؛ پرستو ابوالفتحی

8.

بررسی اثرات فرمولاسیون، نوع پوشش و شرایط بسته‌بندی برمیزان آب‌اندازی ژامبون گوشت و مرغ طی دوره نگهداری

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 251-269
اسماعیل خزایی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ فریبا زینالی؛ محمد علیزاده خالد آباد

9.

بررسی اثر ترکیبات ضدتعرق طبیعی بر برخی از صفات فیزیولوژیکی و بیولوژیکی گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum) تحت شرایط تنش خشکی

دوره 29، شماره 1، بهار 1394، صفحه 55-67
روح اله عامری؛ مجید عزیزی؛ علی تهرانی‌فر؛ وحید روشن سروستانی

10.

بررسی پارامترهای مکانیکی و شیمیایی محصول بامیه با پوشش کیتوزان در فیلم های بسته بندی نانویی و شرایط اتمسفر اصلاح‌شده

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 08 شهریور 1400
آزاده حیدریان؛ ابراهیم احمدی؛ فرشاد دشتی؛ احمد نورمحمدی

11.

بررسی تأثیر پوشش نانوامولسیون اسانس زرین گیاه در محلول کیتوزان بر ویژگی‌های کیفی گندم جوانه‌زده با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 785-802
نسیم نجفی؛ هاجر عباسی

12.

بررسی مقدار اسیدهای آلی، ویژگی‌های میکروبی و حسی ماست نوشیدنی پروبیوتیک حاوی گلوکز اکسیداز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی کیتوزان

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 245-255
مریم عین علی افجه؛ رضوان پوراحمد؛ بهروز اکبری آدرگانی؛ مهرداد آذین

13.

بهینه سازی فرآیند تولید ماست پروبیوتیک کم‌چرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design)

دوره 8، شماره 2، تابستان 1391
نسرین فرجی؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ اصغر خسروشاهی؛ سهیلا فرجی

14.

تأثیر پوشش کیتوزان حاوی عصاره علف‌ لیمو بر کیفیت برش میوه "بِه"آبگیری شده در طول دوره نگهداری

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 281-296
آتوسا عصارزادگان؛ محمد فاضل

15.

تأثیر کیتوزان بر القاء مقاومت سیستمیک در خیار به بوته میری ناشی از Pythium aphanidermatum

دوره 30، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 219-229
سید کاظم صباغ؛ ابراهیم صباغ؛ جواد ابخو؛ فروه السادات مصطفوی

16.

تاثیر بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خیار گلخانه‌ای رویال طی دوره نگهداری

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 363-378
علی شهدادی ساردو؛ ناصر صداقت؛ مسعود تقی زاده؛ الناز میلانی

17.

تاثیر پوشش خوراکی بر پایه کیتوزان و پروتئین آب پنیر حاوی نانوکامپوزیت‌های زیستی و اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری پنیر فتای فراپالایش

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 729-745
مریم گوهرگانی؛ حنان لشکری؛ علیرضا شیرازی نژاد

18.

تاثیر کاربرد کیتوزان و کلرورکلسیم بر کاهش پوسیدگی پس از برداشت و تغییر ویژگی های کیفی گیلاس رقم سیاه مشهد

دوره 26، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 378-384
سید رسول فینی دخت؛ محمدرضا اصغری؛ حبیب شیرزاد

19.

تاثیر کنستانتره آب نارنج و پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس فلفل سیاه بر بهبود خواص آنتی‌اکسیدانی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 381-394
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.