آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,383,709
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,389,472

1.

بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون

دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 375-386
سپیده امیرآبادی؛ آرش کوچکی؛ محبت محبی

2.

بررسی ویژگی‌های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 583-593
محمدعلی حصاری نژاد؛ عاطفه عارفخانی؛ علی رافع؛ فاطمه جاویدی؛ علیرضا صادقیان

3.

بهینه سازی فرآیند تولید ماست پروبیوتیک کم‌چرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design)

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
نسرین فرجی؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ اصغر خسروشاهی؛ سهیلا فرجی

4.

تاثیر افزودن هیدروکلوئید زانتان در پوشش میگوی سوخاری وانامی (Litopenaeus vannamei) برجذب روغن، شاخص‌های کیفیت غذایی و خصوصیات حسی

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 107-118
بتول عطار؛ سیده زهرا سیدالنگی؛ سارا جرجانی

5.

کاربرد ترکیبات هیدروکلوئیدی (زانتان و کربوکسی‌متیل سلولز) در فرمولاسیون دونات با هدف کاهش جذب روغن

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 919-940
حسن صباغی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب