1.

بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیه‌ای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به

دوره 15، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 69-79
آدینه انور؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد؛ حسن برزگر

2.

بهینه سازی عملکرد رآکتور حفره‌زای هیدرودینامیکی جهت تولید بیودیزل به‌کمک سطح پاسخ (مطالعه موردی: روغن آفتابگردان)

دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 260-269
حسین جوادی کیا؛ یوسف نصرتی؛ مصطفی مصطفایی؛ لیلا ندرلو؛ میثم طباطبایی

3.

بهینه سازی واحد کوبنده برای دانه‏‏ های آفتاب‏گردان آجیلی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 مهر 1400
اسماعیل چاوشقلی؛ شمس اله عبداله‌پور؛ حمیدرضا قاسم زاده

4.

تأثیر شرایط فرآوری بر بازده استخراج و نقطه ذوب ژلاتین پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)

دوره 8، شماره 2، تابستان 1391
مسعود رضائی؛ علی معتمدزادگان

5.

تعیین طول زنجیره پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زرد باله با آنزیم نیوتراز

دوره 8، شماره 2، تابستان 1391
بهاره داورنیا؛ علی معتمدزادگان؛ غلامحسن اسدی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ محمودرضا اویسی پور


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.