تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,797 |
تعداد مقالات | 19,102 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,378,199 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,710,025 |
1. | استفاده از تحلیل تصویر و شاخص بعد برخالی در آنالیز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حین سرخ شدن به روش عمیق | |
دوره 8، شماره 2، تیر 1391 | ||
محمدرضا امیریوسفی؛ محبت محبی؛ فرامرز خدائیان | ||
2. | بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن بههمراه مدلسازی آنها در قطعات سیبزمینی | |
دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 597-607 | ||
فاطمه روشنی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن | ||
3. | تأثیر پوشش ژل آلوئهورا و کنسانتره پروتئین آبپنیر بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی فیله مرغ سرخشده | |
دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 501-515 | ||
خدیجه سادات طباطبایی؛ محمد فاضل | ||
4. | مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخکردن عمیق ناگت مرغ پوششدادهشده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا | |
دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 512-525 | ||
حامد مهدویان مهر؛ آرش کوچکی؛ محبت محبی | ||
5. | مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ | |
دوره 9، شماره 2، تیر 1392 | ||
الهام انصاری فر؛ محبت محبی؛ فخری شهیدی؛ مهدی وریدی | ||