آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,087
تعداد مقالات21,597
تعداد مشاهده مقاله71,868,666
تعداد دریافت فایل اصل مقاله24,559,052

1.

استفاده از تحلیل تصویر و شاخص بعد برخالی در آنالیز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حین سرخ شدن به روش عمیق

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
محمدرضا امیریوسفی؛ محبت محبی؛ فرامرز خدائیان

2.

بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن به‌همراه مدل‌سازی آن‌ها در قطعات سیب‌زمینی

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 597-607
فاطمه روشنی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

3.

تأثیر پوشش ژل آلوئه‌ورا و کنسانتره پروتئین آب‌پنیر بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی فیله مرغ سرخ‌شده

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 501-515
خدیجه سادات طباطبایی؛ محمد فاضل

4.

مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ناگت مرغ پوشش‌داده‌شده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 512-525
حامد مهدویان مهر؛ آرش کوچکی؛ محبت محبی

5.

مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ

دوره 9، شماره 2، تیر 1392
الهام انصاری فر؛ محبت محبی؛ فخری شهیدی؛ مهدی وریدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب