1.

ارزیابی تاثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن بر زمان خشک‌شدن و برخی خصوصیات فیتوشیمیایی شمعدانی عطری (Pelargonium graveolens)

دوره 33، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 655-668
حسن مومیوند؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ شیرین تقی پور؛ کبری سپهوند؛ بهنام مرادی

2.

انتخاب مدل ریاضی مناسب برای خشک کردن ورقه های گوجه فرنگی در خشک کن خورشیدی

دوره 2، شماره 2، 1391
هادی باقری؛ اکبر عرب حسینی؛ محمد حسین کیان مهر

3.

بررسی اثر پوشش خوراکی و شرایط خشک کردن بر ویژگی‌های کیفی انجیر خشک

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 77-89
پیوند قلی پور شهرکی؛ محمد فاضل

4.

بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرمای مضافتی بوسیله خشک کن کابینی

دوره 8، شماره 4، زمستان 1391
حسن افشاری جویباری؛ عسگر فرحناکی؛ مهسا مجذوبی؛ غلامرضا مصباحی؛ مهرداد نیاکوثری

5.

بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشک کن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگی های کیفی کشمش

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 226-238
اعظم ایوبی؛ ناصر صداقت؛ مهدی کاشانی نژاد؛ محبت محبی؛ مهدی نصیری محلاتی

6.

بررسی اثر نوع برش، بر سینتیک خشک شدن و کیفیت هویج خشک

دوره 6، شماره 1، 1395، صفحه 224-235
مریم نقی پورزاده ماهانی؛ محمدحسین آق خانی

7.

بررسی تأثیر رقم، اسمز، بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای کمی و کیفی برگه خربزه

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 403-414
شهره نیکخواه؛ ناصر صداقت

8.

بررسی سینتیک خشک شدن و انرژی مصرفی لایه نازک ذرت

دوره 4، شماره 1، 1393، صفحه 98-107
سجاد عباسی؛ سعید مینایی؛ محمد هادی خوش تقاضا

9.

بررسی مقایسه‌ای فرآیند انتقال جرم بر اساس روش عددی تفاضل محدود و نتایج آزمایشگاهی برای خشک شدن محصول خربزه درختی

دوره 8، شماره 3، پاییز 1391
شهلا خدابخش اقدم؛ مهدی مرادی؛ علیرضا یوسفی

10.

بررسی و بهینه یابی خشک کردن تمشک و انرژی مصرفی آن در روش خشک کردن ترکیبی بسترسیال- مایکروویو با کمک روش سطح پاسخ

دوره 10، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 327-336
زهرا امام جمعه

11.

تأثیر دما و روش خشک کردن بر مدت زمان خشک شدن و کیفیت رنگ گیاه نعناع

دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 415-426
حسین بهمن پور؛ سید مجید سجادیه؛ محمد جواد شیخ داودی؛ مریم ذوالفقاری

12.

تأثیر دما و سرعت جریان هوا بر سینتیک خشک شدن حین فرآیند برشته کردن پسته با جریان هوای داغ

دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 401-414
علی دینی؛ ناصر صداقت؛ سید محمد علی رضوی؛ آرش کوچکی؛ بیژن ملائکه نیکویی

13.

تخمین محتوای رطوبتی خربزه درختی با استفاده از مدلسازی GMDH

دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 747-757
علیرضا یوسفی؛ ناصر قاسمیان

14.

طراحی و ساخت یک خشک کن کابینتی برای خشک کردن ضایعات غذایی و ارزیابی سینتیک و مصرف انرژی آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 19 مرداد 1400
احمد خالو احمدی؛ علی محمد برقعی؛ امیدرضا روستاپور

15.

مطالعه برخی خصوصیات فیزیکی و جنبه‌های انرژی فرآیند خشک کردن سیب‌زمینی در روش مادون قرمز-خلأ

دوره 6، شماره 2، 1395، صفحه 463-475
نگار حافظی؛ محمد جواد شیخ داودی؛ سید مجید سجادیه؛ محمد اسماعیل خراسانی فردوانی

16.

مطالعه ی ضریب نفوذ موثر، انرژی فعال سازی و رفتار خشک شدن فرمولاسیون های مختلف ترخینه در خشک کن هوای داغ

دوره 10، شماره 3، پاییز 1393
فریده طباطبایی یزدی؛ محبت محبی؛ سید علی مرتضوی؛ آرش قیطران پور؛ بهروز علیزاده بهبهانی

17.

مقایسه فرآیند خشک کردن و کیفیت تبدیل در خشک‌کن‌های گردش مجدد و رایج شلتوک

دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 365-374
حمیدرضا گازر؛ علی مومنی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.