آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,271
تعداد مشاهده مقاله20,501,842
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,609,848

1.

اثر تیماردهی با امواج مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کارایی فرآیند خشک شدن آلبالو

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 22 شهریور 1402
فخرالدین صالحی؛ معین اینانلودوقوز؛ سارا قزوینه؛ پریسا مرادخانی

2.

ارزیابی تاثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن بر زمان خشک‌شدن و برخی خصوصیات فیتوشیمیایی شمعدانی عطری (Pelargonium graveolens)

دوره 33، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 655-668
حسن مومیوند؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ شیرین تقی پور؛ کبری سپهوند؛ بهنام مرادی

3.

انتخاب مدل ریاضی مناسب برای خشک کردن ورقه های گوجه فرنگی در خشک کن خورشیدی

دوره 2، شماره 2، 1391
هادی باقری؛ اکبر عرب حسینی؛ محمد حسین کیان مهر

4.

بررسی اثر پوشش خوراکی و شرایط خشک کردن بر ویژگی‌های کیفی انجیر خشک

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 77-89
پیوند قلی پور شهرکی؛ محمد فاضل

5.

بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرمای مضافتی بوسیله خشک کن کابینی

دوره 8، شماره 4، دی 1391
حسن افشاری جویباری؛ عسگر فرحناکی؛ مهسا مجذوبی؛ غلامرضا مصباحی؛ مهرداد نیاکوثری

6.

بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشک‌کن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگی‌های کیفی کشمش

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 226-238
اعظم ایوبی؛ ناصر صداقت؛ مهدی کاشانی نژاد؛ محبت محبی؛ مهدی نصیری محلاتی

7.

بررسی اثر نوع برش، بر سینتیک خشک شدن و کیفیت هویج خشک

دوره 6، شماره 1، 1395، صفحه 224-235
مریم نقی پورزاده ماهانی؛ محمدحسین آق خانی

8.

بررسی تأثیر رقم، اسمز، بسته‌بندی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های کمی و کیفی برگه خربزه

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 403-414
شهره نیکخواه؛ ناصر صداقت

9.

بررسی سینتیک خشک شدن و انرژی مصرفی لایه نازک ذرت

دوره 4، شماره 1، 1393، صفحه 98-107
سجاد عباسی؛ سعید مینایی؛ محمد هادی خوش تقاضا

10.

بررسی کیفی مریم‌گلی دارویی (Salvia officinalis L.) تازه و خشک در نوبت‌های مختلف برداشت

دوره 37، شماره 3، آبان 1402، صفحه 843-856
اسما مشت زن؛ علیرضا یاوری؛ مژگان سلیمانی زاده

11.

بررسی مقایسه‌ای فرآیند انتقال جرم بر اساس روش عددی تفاضل محدود و نتایج آزمایشگاهی برای خشک شدن محصول خربزه درختی

دوره 8، شماره 3، مهر 1391
شهلا خدابخش اقدم؛ مهدی مرادی؛ علیرضا یوسفی

12.

بررسی و بهینه‌یابی خشک کردن تمشک و انرژی مصرفی آن در روش خشک کردن ترکیبی بسترسیال-مایکروویو با کمک روش سطح پاسخ

دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 327-336
قاسم یوسفی؛ زهرا امام جمعه

13.

تأثیر دما و روش خشک کردن بر مدت زمان خشک شدن و کیفیت رنگ گیاه نعناع

دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 415-426
حسین بهمن پور؛ سید مجید سجادیه؛ محمد جواد شیخ داودی؛ مریم ذوالفقاری

14.

تأثیر دما و سرعت جریان هوا بر سینتیک خشک شدن حین فرآیند برشته کردن پسته با جریان هوای داغ

دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 401-414
علی دینی؛ ناصر صداقت؛ سید محمد علی رضوی؛ آرش کوچکی؛ بیژن ملائکه نیکویی

15.

تخمین محتوای رطوبتی خربزه درختی با استفاده از مدل‌سازی GMDH

دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 747-757
علیرضا یوسفی؛ ناصر قاسمیان

16.

سنتیک پخت و خشک کردن نان خشک: تأثیر سبوس و دما

دوره 11، شماره 3، مرداد و شهریور 1394، صفحه 225-235
امیر سالاری؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی

17.

مطالعه برخی خصوصیات فیزیکی و جنبه‌های انرژی فرآیند خشک کردن سیب‌زمینی در روش مادون قرمز-خلأ

دوره 6، شماره 2، 1395، صفحه 463-475
نگار حافظی؛ محمد جواد شیخ داودی؛ سید مجید سجادیه؛ محمد اسماعیل خراسانی فردوانی

18.

مطالعه‌ی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعال‌سازی و رفتار خشک‌شدن فرمولاسیون‌های مختلف ترخینه در خشک‌کن هوای داغ

دوره 10، شماره 3، مهر 1393
فریده طباطبایی یزدی؛ محبت محبی؛ سید علی مرتضوی؛ آرش قیطران پور؛ بهروز علیزاده بهبهانی

19.

مقایسه فرآیند خشک کردن و کیفیت تبدیل در خشک‌کن‌های گردش مجدد و رایج شلتوک

دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 365-374
حمیدرضا گازر؛ علی مومنی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب