آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,415,811
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,404,896

1.

ارزش غذایی تفاله‌ی انگور و برگ مو کشمشی با استفاده از روش‌های کیسه‌های نایلونی و تولید گاز

دوره 3، شماره 4، دی 1390
مهدی مقدم؛ اکبر تقی زاده؛ علی نوبخت؛ احمد احمدی

2.

تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای مواد مغذی گیاهان شورزی سلمکی ساقه‌سفید، سیاه‌شور و اشنان به‌صورت انفرادی یا مخلوط در شترهای یک کوهانه

دوره 10، شماره 3، مهر 1397، صفحه 339-352
اکبر ابرغانی؛ مرتضی چاجی؛ هرمز منصوری؛ مرتضی ممویی؛ خلیل میرزاده؛ هدایت اله روشنفکر

3.

ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه پذیری شکمبه‌ای ورمی‌کمپوست مکمل شده با مقادیر محتویات شکمبه‌ای، ضایعات میوه و سبزیجات و ضایعات قارچ صدفی

دوره 10، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 11-22
کیان صادقی؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جانمحمدی؛ غلامعلی مقدم

4.

تعیین ارزش غذایی کاه گندم عمل آوری شده با سطوح متفاوت گاز و مایع آمونیاک با استفاده از روشهای تولید گاز و کیسه های نایلونی

دوره 7، شماره 3، مهر 1394، صفحه 257-266
صمد صادقی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ عبدالمنصور طهماسبی

5.

تعیین خصوصیات آنتی‌اکسیدانی، ارزش غذایی و قابلیت هضم شکمبه‌ای- رو‌ده‌ای برگ بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه‌های نایلونی

دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه 477-488
فاطمه گنجی؛ مسلم باشتنی؛ سید همایون فرهنگ فر؛ سید احسان غیاثی

6.

تعیین میزان تجزیه‫پذیری و ضرایب هضمی کنجاله کانولا با روش‌های کیسه‌های نایلونی و تولید گاز

دوره 6، شماره 4، دی 1393، صفحه 312-323
یونس طهمزی؛ اکبر تقی زاده؛ یوسف مهمان نواز؛ مهدی مقدم


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب